Madeleine och Chris fortfarande kvar i Paris

Madeleine och Chris fortfarande kvar i Paris
Annons

Vi har precis fått in dessa nytagna bilder på prinsessan Madeleine som idag har varit ute på en shoppingrunda i Paris med maken Chris.

Prinsessan Madeleine och maken Chris ONeill sågs under torsdagen idka lite shopping i Paris.
Madeleine var nu klädd i vita jeans och en vit kavaj. Maken – som var den som bar shoppingkassen – hade blå jeans och en jacka.
Det såg inte ut att vara direkt hett i den franska huvudstaden.

På modevisning

Som vi tidigare berättat besökte ju prinsessan Madeleine och Chris modeskaparen Valentinos visning i Paris under onsdagen och satt då på “front row” tillsammans med mr Valentino själv.
Läs mer om Madeleine och Valentino här››

Annons

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures

Läs även:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

131 kommentarer till “Madeleine och Chris fortfarande kvar i Paris”

 1. Marina skriver: 4 juli, 2013

  Shoppa, shoppa och mera shoppa för denna som bara bryr sig om pengar och lyx och bara rika människor. Prinsessan vill äta av kakan men ändå ha kvar den. Nej nu tycker jag att Madde ska avsäga säg titeln prinsessa och därmed skattepengar från oss svenskar.


 2. Nettan skriver: 4 juli, 2013

  Madelaine verkar se lite sur ut för att en fotograf fått syn på dem.
  Hon vet ju att det går ju inte att gömma sig då man är så offentlig som hon.
  Vill hon bli mer privat tycker jag att hon kan avsäga sin titel.
  Victoria verkar ju kunna ta detta med uppmärksamheten bättre,hon har något att lära sig av stora syster 🙂


 3. Inez skriver: 4 juli, 2013

  Utan att veta skulle jag nog tro att den del “skattepengar” Madeleine får är förhållandevis liten. Så det är nog inget att hetsa upp sig över. Hon får ju bara apanage då det är representation involverat och det är ju inte så mycket. Hon har privat förmögenhet och det har hennes man också, så hon behöver nog inte dina 25 ören per år för att överleva.


 4. Kate skriver: 4 juli, 2013

  1. Håller med dig !

  Madde låtsas inte ens längre att hon “jobbbar heltid” på Childhood och samt vilken heltidsarbetade person kan ta ledigt från jan till juli?

  Detta är våra skatttepengar som går till hennes lyxliv då hennes pengar sitter fast i aktier och fonder och de senaste rapporterna visade att de hon och de andra syskon inte äns tar utdelning från dem. DEt är ju klart att hon och syskon lever lyxliv på skattebetlarnas bekostnad!!!


 5. Ulla nilssonVem skriver: 4 juli, 2013

  Hon tycks tro att hon blivit “filmstar” pga giftemålet.


 6. nina skriver: 4 juli, 2013

  Är inte alls lik Madde….


 7. Linainuk skriver: 4 juli, 2013

  Herregud, jag kan inte greppa hur det är möjligt att exakt samma dialog förekommer vanda gång jag tittat in här under loppet av flera år. Varför inte bara kopiera och klistra in samma standardkommentarer om och om igen istället? Oj, vänta det är kanske det ni gör?


 8. Kate skriver: 4 juli, 2013

  Inez: Stämmer inte då en stor del av hennes förmögenhet sitter fast i aktier och fonder. Alltså det är inga pengar som hon kan använda sig av om hon inte säljer aktierna osv. Men däremot så får Madde utdelning från dem

  Samt så visade ju DI att kungabarnen inte ens plockar ut utdelning från aktiern utan låter utdelningar ligga kvar i deras aktiebolag, vilket stärker argument att kungabarnen lever på apanage.


 9. Bittan skriver: 4 juli, 2013

  Även om det är påfrestande att vara offentliga personer så gör man inte så åt fotograferna. Han borde veta vad han gav sig in på när han gifte sig med en prinsessa.


 10. Helena skriver: 4 juli, 2013

  Skattepengarna betalar definitivt inte denna resan. Den är inte offentligt och inte på uppdrag av Svenska Kungahuset. Har ni glömt att hennes man har pengar????? Detta är i högsta grad en privat resa. Sluta hacka upp er på apanaget och läs på lite om hur pengarna fördelas istället. Då hade era löjliga och gnälliga kommentarer försvunnit.

  http://www.kungahuset.se/hovstaterna/ekonomi.4.7c4768101a4e8883780001030.html

  http://www.kungahuset.se/hovstaterna/verksamhetsberattelser.4.124d504108b48b219780002200.html


 11. slavka wilson skriver: 4 juli, 2013

  Kan ni inte sluta haka på Madde hon kan väll göra för f-n vad hon utan att någon kommentera
  Svenska ovan d-sjuka


 12. Evita Jansson skriver: 4 juli, 2013

  Prinsessan Madeleine njuter av att vara nygift. Varför ska hon börja jobba 1 månad efter bröllopet när systern var borta på smekmånad i 2 månader?

  Sluta upp att klanka på prinsessan Madeleine. Hon är ju den mest representativa (tillsammans med kungen) och bäst utbildade vi har i kungahuset.


 13. Tinalill skriver: 4 juli, 2013

  Håller med Helena angående apanaget ! Men som offentliga personer bör de inte så så besvärade ut när de stöter på en fotograf !


 14. Nettan skriver: 4 juli, 2013

  11,
  Jag är inte avundsjuk på Madelaine.
  Vill inte ens vara i hennes ställe.
  Ha det bra som jag har det 😉
  Tycker bara hon uppträdder lite konstigt efter ha blivit gift.
  Gillar Madelaine <3


 15. Aino Samuelsson skriver: 4 juli, 2013

  Madeleine och Chris, sluta med det där evinnerliga shoppandet! Ni planerar väl att skaffa barn och då är det angeläget att anamma en hälsosam livsstil. Ta långa vandringar ut i naturen, ge akt på skogens liv och insup doften av tallbarr!


 16. Desiréesvenskdam.se skriver: 4 juli, 2013

  Jag tror inte att någon behöver gräma sig över att Madde lever på skattepengar. Hennes man är förmögen och köper nog det hon vill ha och för deras leverne. Däremot så betalar vi för Victorias boende och leverne: kungen fick åtskilliga miljoner i höjt apanage till hushållet på Haga när hon gifte sig.
  #4 Hur vet du att hon har varit helledig från CH sedan januari?


 17. Eva skriver: 4 juli, 2013

  Det är märkligt att så många här har negativa kommentarer om Madeleine. Hon är den av kungabarnen som är högst utbildad och den enda som har ett arbete, som hon dessutom sköter mycket bra. Hon och Chris bjöd in svenska folket till sitt bröllop, trots att hon hellre hade velat ha en mer privat tillställning. Det är väl inte så konstigt om man blir irriterad på alla fotografer, de måste väl ha rätt till ett privatliv också. Hon är inte en linslus, som smilar upp sig så fort en kamera finns i närheten, som vissa andra och det ska hon ha respekt för tycker jag.


 18. Gneta skriver: 4 juli, 2013

  Jag var också ute och shoppade idag, jag handlade lite nya tvålar och annat smått o gott. Tack o lov, så slipper jag få detta utfläkt i tidningarna.
  Observera, detta var skrivet med ironi, för oj vilken massa shopping dom gjort, med tanke på alla kassar dom släpar på


 19. Ulla nilssonVem skriver: 4 juli, 2013

  För er som blir upprörda över kritiken så hade den ju aldrig förekommit om hon valde att inte fortsätta att vara prinsessa!
  Då kunde hon leva ett helt normalt liv, men nu valde hon att bli offentlig och ha sina skyldigheter 24/7.


 20. Yankee skriver: 4 juli, 2013

  All of you people that write comments on this sight must be so green av envy that it is unbelievable! Can’t you just enjoy the photos without all that negativity? What kind of human beings are you? What would you be doing if you won 25 million SEK? Give it all to charity? NOT!


 21. AnneSvenskDamtidning skriver: 4 juli, 2013

  Vill vi debattera Madeleines privilegierade liv, via våra skatter så gäller det i sådana fall hela kungahuset.Vi får inte bortse ifrån att Madeleine nu är gift med en man med goda ekonomiska tillgångar som vare sig Silvia, Daniel eller Sofia har eller har haft. Madeleine
  och hennes man kan säkert unna sig ett gott liv utan att belasta oss skattebetalare nämnvärt.


 22. Ingela skriver: 4 juli, 2013

  Så dålig stil här bland skribenterna så det är så man skäms över er.

  Madde har också ett privatliv även om hon är prinsessa, vilket är en titel hon föddes med och kommer ha till den dagen hon dör! Man kan inte avsäga sig den.

  Mycket avundsjuka bland svenska folket måste jag säga. Jag själv skulle inte vilja byta med Madde för allt i världen.


 23. johanna pohjanen hollsten skriver: 4 juli, 2013

  shoppa shoppa shoppa, är det vad livet går ut på numera? Tycker Madde kan ligga lite lågt med shoppingen nu, hon har väl allt hon behöver för resten av livet!!! Det är sällan jag ser bilder på andra kungligheter som shoppar o shoppar, men jag kanske har missat det.


 24. Christina skriver: 4 juli, 2013

  Tråkigt att läsa missunsamma kommentarer från pinsamma människor.
  Önskar prinsessan och hennes make allt gott!


 25. allegra skriver: 4 juli, 2013

  det är verkligen inte varmt i Paris just nu, det är en eländig sommar.
  Däremot pågår väldigt bra reor i hela Frankrike fram till den sista juli.
  Det är verkligen shopping time i Paris just nu.


 26. gunilla malhotragunilla skriver: 4 juli, 2013

  Men varför är vi så elaka! Jaga dem inte som vilddjur utan låt oss få njuta av att se dem på bild av och till för det är ju det vi vill.
  Med vänlig hälsning gunilla


 27. Maja skriver: 4 juli, 2013

  Madeleine klär sig mycket elegant ochdär med uppseendeväckande så hon har sig själv att skylla över fotografernas iver. Han hon hållit samma lufsiga stil som Chris hade hon inte synts på samma sätt, men valet är hennes.


 28. Olga skriver: 4 juli, 2013

  Skönt för dem att koppla av i Paris några dagar mellan bröllopsresa och den offentliga programpunkten att gratta sin syster på födelsedagen. Det är de säkert i behov av. Sedan ska de väl koppla av någonstans efter Öland också.


 29. esse skriver: 4 juli, 2013

  vem tar hand om zorro?


 30. Måntand skriver: 4 juli, 2013

  Jämt dessa avundsjuka kommentarer, det går bara inte att unna andra människor lyxliv! Helt otroligt! Jag bryr mig inte ett skvatt om några kr går från mina pengar till kungahuset varje år. Jag gillar kungahuset och tycker det är värt det. Och vad skulle ni själv göra i Paris? Jag skulle garanterat shoppa och gå på affärer. Naturligtvis handlar det inte om lika mycket pengar då jag inte har det men det spelar ju ingen roll. Det är faktiskt ganska många människor som gillar shopping.


 31. amalie karèn jönsson skriver: 4 juli, 2013

  Himmel, få dere et liv! Kvinnfolk!


 32. Linnea skriver: 4 juli, 2013

  16. Du tror väl inte de bär varorna själva.De kommer hemkörda av budbilar.Så går det till i den fina världen.I de finare varuhusen i Paris.
  De välbärgade bär inte hem sina tvålar själva.Så ingen vet vad det sköna paret har gjort för inköp.


 33. liana skriver: 4 juli, 2013

  Det måste vara underbart att vara nygift och förälskad och så vara i Paris. Och så slippa tänka på pengarna. Oh, vad jag gläds med dem. En liten tunn påse kan väl inte förarga någon.


 34. lotta skriver: 4 juli, 2013

  Är Madeleine tappat ner vikt? Då behöver hon nya kläder absolut!
  Varför alla gudar kprinsessan Victoria, hon är som gamla tant och pliktro, kan inte njuta i livet. Och barnen kan lämna till sköterskan-mamma kan åka till gaygalan t.e.x.
  Madeleine är snyggaste prinsessan, kanske shoppar hon också lilla Estelle, då alla tycker att det är bara bra.


 35. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 4 juli, 2013

  Men herre gud så mycket avundsjuka personer som sitter och skriver här. Ältar och ältar samma litanior dag ut och dag in. Tröttnar ni inte på er själva?
  Själv älskar jag att shoppa. Gör det ofta och har faktiskt svart bälte i shopping. Tror att Madde också har det. 🙂


 36. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 4 juli, 2013

  Varför skulle hon avsäga sig sin titel? Hon är född prinsessa.


 37. Marianne skriver: 4 juli, 2013

  Jeg synes altid Madeleine har været en atypisk prinsesse uden egentlig kontakt til folket. Meget, meget anderledes end de 5 andre prinsessser i Norden: Victoria, ML, MM, Mary og Marie, som alle har en bred berøringsflade til befolkningen.
  Madeleine har aldrig rigtig haft uppdrag eller interesser, der har bragt hende ud blandt folket, for det kan man ikke just sige om Nationaldagen, Riksdagens åbning og Nobelprisfestlighederne.
  Og i jobbet hos Childhood, har man heller ikke set hende ude i slumkvartererne, men derimod til store gallamiddage.
  Jeg tror, hun har fundet sin rette platform i livet sammen med Chris: denne livsstil synes at passe perfekt til hende – og vigtigt, det er en, hun selv har valgt.

  .


 38. Mona skriver: 4 juli, 2013

  Detta är sanslöst, hur kan ni gå igång på en bild, varken ni eller SDV vet vad Chris & Madeleine gör i Paris.
  Om det var shopping av mineralvatten eller något annat. Jag blir också arg på folk som ska fotografera med sina mobilkameror, skulle någon fota mig och lägga upp en bild på Face Book så skulle jag reagera med ilska. Även offentliga personer har rätt till en privat sfär. År 2013 idag finns all möjlig teknik för att du ska kunna jobba, var som helst, när som helst. min bror är hög chef jobbar hemma, på företaget i Baltikum bara ibland, funkar utmärkt.
  Ni betalar inte för detta par .Chris är dollar miljonär. Madeleine har egna pengar . När och hur mycket hon tar ut från sina konton är en bankhemlighet. Ingen behöver redovisa i detalj sin privata ekonomi varför ska kungen redovisa hur mycket toapapper han köper. På hovets hemsida se länkar i tidigare kommentar, läs och ta del av den info som finns innan ni gnäller.


 39. Eva H. skriver: 4 juli, 2013

  Chris har det bra, han kan klä sig som han vill. Hade Daniel haft den här utstyrseln då hade han fått skäppan full!!


 40. Noa skriver: 4 juli, 2013

  Väldigt mycket shoppande för denna flicka!


 41. Britt Ohlson skriver: 4 juli, 2013

  Förstår om P.Madeleine helst vill bo i NY, där hon kan vara mer anonym. Vistelsen i Paris är väl inget offentligt uppdrag utan helt privat och då blir naturligtvis all uppmärksamhet lite störande. Låt dom nygifta vara ifred. Och privata pengar har dom säkert så det räcker till lite shopping i Paris!


 42. Mara skriver: 4 juli, 2013

  # 10. Det spelar ingen roll att du ger information om “ apanaget” som kostar en kanel bulle per person. Dom fattar inte.
  Chris har valt att vara privat person och det borde respekteras av alla avundsjuka och negativa tanter.


 43. Kristina skriver: 4 juli, 2013

  Svar till nr 10 Helena:
  Håller med dig, men du förstår det är lättare o klaga än att läsa om sanningen.


 44. Birgitta skriver: 4 juli, 2013

  Har läst elaka kommentarer, ock ber Er betänka detta: P.Madeleine har alltid haft svårt med kameror. Paret har nyligt ställt upp på offentliga bilder i samband med Valenitno. Nu Privat. Chris höjer leende handen mot fotoblixtar ock menar att nu är det nog. Allt för att skydda sin Fru. -Gentlemannamässigt! Om nu Chris skulle varit “mediakåt” pga. gift med en prinsessa skulle han smila ock vinka frenetiskt, allt för att bli omtyckt! Men det behöver inte detta Par.De är trygga ock vet sitt värde, kan därför sätta stopp! All Heder till dem!


 45. Birgitta skriver: 4 juli, 2013

  Ps. Felstavn…Valentino. ock inget annat!


 46. Emilia skriver: 4 juli, 2013

  Herregud får man inte ens shoppa utan att folk blir galna. Jag tycker Madeleine ser fult normal ut och inte alls besvärad av fotografen men hon är i Paris så det kanske blev en chock att nån ens bryr sig att ta kort.


 47. Camilla skriver: 4 juli, 2013

  Allvarligt talat, vad har hänt med Madeleine?! …jag såg först henne på fotot och tänkte att mannen bredvid henne liknar Chris, men det kan det ju inte vara för kvinnan är inte Madeleine…obs. jag menar inget illa med min kommentar, men jag känner faktiskt inte igen Madeleine på bilderna. Hennes ansiktsform ser helt annorlunda ut än tidigare…för inte kan väl solglasögonen ändra så mycket?

  Jag hoppas för hennes skull att hon kan fylla sitt liv med en meningsfull sysselsättning framöver, så att hon inte bara blir ytterligare en rikemanshustru i mängden…både drottningen och kronprinsessan arbetar hårt, och verkar också trivas med att vara fullt sysselsatta. Livet som amerikansk lyxhemmafru har nog sina begränsningar efter ett tag (Svenska Hollywoodfruar…).


 48. Singoalla skriver: 4 juli, 2013

  De är stormrika så det vore väl konstigt om de levde som fattiglappar. Se hur det går till i andra kungahus. Men det är bara i Sverige som det gnälls! Kungliga svenska avundsjukan!
  Våra skattepengar fördelas av våra politiker som vi själva har valt – och de skor sig rätt bra själva.
  Det finns mycket värre slöseri med skattemedel än apanaget!


 49. My skriver: 4 juli, 2013

  Varken C-P eller Madeleine lär lida av utbrändhet, maken på “bekväma” bortskämda kungligheter får man leta efter…


 50. Maria skriver: 4 juli, 2013

  Jag gillar också att shoppa, gjorde idag av med 7000 kr. Bara på onödiga saker 🙂 Tycker inte att prinsessan med gemål ser speciellt sura ut. Madeleine småler ju och Chris hälsar med handen.


 51. cilla skriver: 4 juli, 2013

  Inte någon av kungabarnen kan skryta med någon vidare hög utbildning. Kanske lite kurser här och där, inget nämnsvärt. Tyvärr.


 52. Tulla skriver: 4 juli, 2013

  Man kan ikke påstå, at de har valgt de mest “anonyme” steder på kloden til deres smekmånad!
  Paris midt i modeugen… vælger man ikke, hvis man ikke vil fotograferes , hr. O’Neill. 😀


 53. Annica* skriver: 5 juli, 2013

  Jag tycker att Christophers hand säger: “Nu räcker det!” Fotografen springer ju framför dem och fotograferar hela tiden! Här är de privata och ute i privata ärenden. Handlar gör vi väl alla i stort sett varje dag? Vi är inte jägare längre vi köper vår mat och andra saker vi behöver! Grejen som inhandlats här kanske inte ens är till dem utan en present dem skall ge bort? Hejda er lite och tänk efter lite innan ni skriver alla dessa illasinnande kommentarer som luktar avundsjuka lång väg. Tänk ett varv till innan ni skriver.


 54. Henri skriver: 5 juli, 2013

  Gud fri mig vel, lad dog den nygifte Madeline være i fred!


 55. Inger E(Norah4you)norah4you.wordpress.com skriver: 5 juli, 2013

  Först och främst, så äger prinsessan Madeleine som andra i vårt kungahus egna pengar. De kommer INTE från svenska folket utan är ett arv från Carl XIV Johan som utöver att han ingalunda var så fattig, betalade hela den då stora svenska Statsskulden och kungarikets Sveriges utgifter under flera år. Många har missat att Carl XIV Johan från Napoleon fick ut en kompensation f de pengar som Desiree ärvt, ägt och de hennes far lånat ut till Napoleon. Att andra missat att Carl XIV Johan fick dem för att förklara England krig. Inga skott avlossades och engelsmän var tvärt om väl sedda speciellt i västsverige. Så det där med de Västindiska öarna var en engelsk personlig kompensation för att Carl XIV förlorat (som de trodde) sin franska förmögenhet… Carl XIV Johan avstod från skuld och ränta som Sverige var skyldigt honom privat för att i stället få apanage till sig och sina efterkommande på svenska tronen. Kostnaden om ränta skulle betalats enbart på den skuld som Svenska staten skulle även idag överstiga det kungliga apanaget som idag inte enbart bekostar Kungahusets utgifter utan även anställda som hjälper till att hålla de Kungliga slotten i stånd. Något som om pengar inte kommit via apanaget ändå skulle kostat minst lika mycket att upprätthålla. Kulturarv.


 56. Lotta skriver: 5 juli, 2013

  Insändarna är definitivt ingen nöjaktig läsning. Insändare som diskuterar på en saklig värdig nivå är lätträknade.
  Billed Bladet i Danmark har inte dessa sidor. Kanske därför som så många dansktalande vill göra sin stämma hörd.


 57. McKellen skriver: 5 juli, 2013

  Chris ser mere ud, som var han Madeleines bodyguard.
  Et lidt umage par at se på…
  #44 Birgitta
  Vil man være HKH og prinsesse af Sverige, så er det, at være en offentlig person, når man er i det offentlige rum, “prisen” man betaler for ALLE privilegierne! Det har alle i det danske kongehus accepteret …… og det burde Madeleine også have lært i en alder af 31 år !!! Hendes udfald mod pressen på facebook er krukkeri på højeste plan. 🙁


 58. Kristine, Oslo skriver: 5 juli, 2013

  Det spørs om ikke de pengene fra 1810 snart er oppbrukt.


 59. Teyodora skriver: 5 juli, 2013

  Jag tycker ni som skriver konstiga kommentarer om Princessa M. Är avundsjuka på henne och hennes liv, låt henne vara i fred, hon har rätt till lång ledighet, hennes syster varit 6 veckor borta, men Madeleine måste jobba . Jag tror folk måste respektera hennes val ,hon gift med rik kille hon behöver inte era pengar, det gör hennes Kronprincessa V.


 60. hilde skriver: 5 juli, 2013

  Madeleine har som alle andre rett til selv å bestemme hva hun skal gjøre når hun har semester. Og shoppe gjør vi vel alle.
  Derimot skjønner jeg ikke de som mener at man ikke kan kritisere Madeleine fordi hun er vakker,kler seg flott,har best utbildning etc Det er irrelevant. som medlem av kongehuset,og en offentlig person må Madeleine tåle å få kritikk av folket hvis de ikke er fornøyd med hennes innsats for kongehuset. Men det skal selvfølgelig være konstruktiv kritikk og det er ikke endelav kritikken på disse sider.


 61. hilde skriver: 5 juli, 2013

  og hvorfor sier aklle at Madeleine er best utbildat i familien? Victoria har også en fil.kand akkurat som Madeleine. Er ikke hennes “fin” nok, er det feil fag eller hva er det?
  Victoria har i tillegg grunnleggende forsvarsutbildning,hun har fulgt deler av UDs aspirantopplæring og har hatt utplassering både på ambassade, FN og EU. Denne våren har hun også studert polarmiljøer ved Universitetet.
  Victoria gikk ut av gymnasiet med 4.8 i snitt Hun hadde 18 femmere og to firere. Har nettopp lest dette i et gammelt Svensk Damtidning.


 62. Lea skriver: 5 juli, 2013

  Ja inte ser de glada och lyckliga ut


 63. AliciaSmåland skriver: 5 juli, 2013

  Det är det enda intresset “Madde” har att shoppa, shoppa, shoppa och åter shoppa!


 64. Gneta skriver: 5 juli, 2013

  NÄr pressen skriver om at P. Madeleine är ute och shoppar, då tror alla på detta.
  När pressen skriver om hennes arbete inom Childhood eller när P. Madeleine låter sig intervjuas om detta arbete – Då höjtar man högt och skriver kommentarer om att det är ett spel..
  Varför är det så – varför tror ni på vad pressen skriver ibland, men inte ibland


 65. Annette skriver: 5 juli, 2013

  Det ser ud som om det blot er en enkelt fotograf, der har genkendt parret … og han/hun kan endda være skandinav, det mildt sagt vrimler med turister i gaderne i Paris og tusindvis af dem er nordiske.
  Hvorfor lader Chris ikke bare som ingenting? Han virker faktisk, som han lider lidt af paranoia.
  Men udvælger parret de mest populære steder og tidspunkter, så vil han få det svært fremover: Han har valgt en hustru, der både vil spise af kagen og bevare den hel.


 66. Je S skriver: 5 juli, 2013

  Tack Inger E #55. Har så många gånger tänkt skriva ner denna fakta med men har inte orkat.


 67. Mona skriver: 5 juli, 2013

  # 51 Cilla Alla 3 har högre utbildning.
  Kolla här http://www.kungahuset.se/kungafamiljen.4.1c3432a100d8991c5b80002606.html

  Klicka på namnet sedan på biografi så ser du att det inte handlar om korta kurser. Viktoria är fil kand. UD:s diplomatutbildning m.m. Madeleine är fil kand. plus att hon studerat sociala amen som
  förutom en uppsats ger henne en fil kand. till. Carl Philip har gått officers utbildning, Alnarp lantmästare utbildning. Utbildning i grafisk design, foto, silversmide m.m Tänk efter först Cilla, du verkar ha noll utbildning som inte kan ta till dig fakta.


 68. Julia skriver: 5 juli, 2013

  Jag kom att tänka på Nils Ferlins dikt som jag tycker passar här

  “När skönheten kom till byn då var klokheten där,
  då hade de bara törne och galla.
  Då sköto de efter henne med tusen gevär,
  ty de voro ju så förklokade alla.
  Då nändes de varken dans eller glädje och sång,
  eller något som kunde vådeligt låta.
  När skönheten kom till byn – om hon kom någon gång,
  då ville de varken le eller gråta.”


 69. Eliana skriver: 5 juli, 2013

  VAD BRA ATT DE INTE GÅR OCH RÖKER!!!!!!!!


 70. Linnea skriver: 5 juli, 2013

  68 Julia. Nästa vers tycker jag också passar !
  Ack klokheten var en gubbe så framsynt och klok
  Att rosor och akvilleja förfrysa
  När byfolket hade lärt sig hans ABC-bok
  Då upphörde deras ögon att lysa
  Hårt tyngde de sina spadar i åker och mull
  Men fliten kom bara fliten till fromma
  De räknade sina kärvar för räkningens skull
  Och hatade för ett skratt och en blomma


 71. caterineg skriver: 5 juli, 2013

  Jag säger som andra , var är den älskade Zorro???


 72. Sthlm skriver: 5 juli, 2013

  Hoppas att Chris O´Neill vet vad han har gett sig in på. Madeleine verkar vara en “pappas flicka”, som inte visar sin make den minsta kärvänlighet på bilderna som visas efter bröllopet.


 73. Annette skriver: 5 juli, 2013

  #68 Julia: Ingen anfægter, at Madeleine ikke er en skønhed, derimod hendes livsstil, men der er mange, der finder livskvalitet og mening i sådan et liv og ja, drømmer om det, og det er vel det, der har skuffet mange, at Madeleine også har valgt den livsform ? Chris er antagelig ikke mere rig end de mænd mange Hollywoodfruer er gift med.
  Han gik ud med, at han startede nyt aktiefirma, lige op til brylluppet, og gæstelisten bærer så tydeligt præg af, at han håber at indgå partnerskab med flere af dem og tjene formuer. Den private del af brylluppet, som man fik indblik i via visse gæsters twittersites, ligner også en PR-event mere end et royalt bryllup.
  Man skal være svensk og meget blåøjet, hvis man ikke kan gennemskue det taktiske i det.


 74. Mona skriver: 5 juli, 2013

  #69 Eliana det är inte förbjudet att röka. Det har inte du med att göra.


 75. Lina skriver: 5 juli, 2013

  Retar mig faktiskt mer på de svenska barnfamiljer som hela tiden åker på semesterresor vinter som sommar på skattebetalarnas pengar. Och då talar jag inte om de lågavlönade ensamstående föräldrarna.En mycket större del av mina skattepengar går till de högavlönade med barnbidrag än till Kungahuset. /Republikan


 76. E skriver: 5 juli, 2013

  Vilket snyggt par och så lyckliga De ser ut !


 77. Julia skriver: 5 juli, 2013

  Annette Du är nog en av de “kloka” du,som gör att blommorna och glädjen förfryser.


 78. Mona skriver: 5 juli, 2013

  Snälla ni, när Victoria pussar på Daniel är det fel, när Madeleine inte gör det så är det också fel. En smygtagen bild med mobilkamera.
  En enda bild. Vad vet ni om hur mycket det visar varandra kärlek.
  Man kan inte veta något utifrån en enda bild. Det är ju m media som väljer bilderna.


 79. Lisa skriver: 5 juli, 2013

  Det gäller att fylla livet med något meningsfyllt när man får allt serverat. Mycket resor, semestrar, shopping och restaurangbesök. Tur att andra sköter Childhood så det fungerar även när Madde är iväg på alla sina privata resor/semestrar. Så viktig kan hon ju inte vara för verksamheten. I USA får de flesta 1-2veckors semester så de reglerna gäller inte alla.


 80. Sarah skriver: 5 juli, 2013

  Jeg synes de ligner Sean Penn og Madonna i en 2013 udgave, som de går der på gaden i Paris.


 81. Aino Samuelsson skriver: 5 juli, 2013

  Eliana skriver: “Vad bra att de inte går och röker”. Ja, verkligen bra om de slutat med blossandet! Inte för deras egen skull, utan för de kommande barnen.


 82. lena nilsson skriver: 5 juli, 2013

  Jag blir så trött på allt tjat om apanage,och önskar av hela mitt hjärta att Madeleine får det liv som hon önskar sig.Hon är bara en människa och kan inte vara alla till lags.Inte kan hon rå för att hon föddes in i denna familjen heller.Så lägg ner allt elak skriveri,var glad för hennes skull i stället.:-)


 83. Anne2 skriver: 5 juli, 2013

  Observera att det bara har en köp!


 84. AndersSvenskdamtidning skriver: 6 juli, 2013

  Madde skulle kanske välja ett annat resmål än Paris i detta läget om hon vill undvika fotografer. Hon ser irriterad ut men borde väl lärt sig att detta ingår i paketet. Man kan inte äta kakan och ha den kvar.


 85. Molin skriver: 6 juli, 2013

  #53
  For mig ser det mere ud, som Chris vinker afværgende med hånden for at vise, at han ikke har lyst at svare på spørgsmål.
  Jeg tror parret mere eller mindre har accepteret, at blive fotograferet på gaden.
  Til 83:
  Indkøbene bliver naturligvis bragt til deres hotel. Hvis de har været inde og shoppe hos fx en juveler, tror du så, de ville gå på café med smykkerne i en pose, hvorpå der evt. stod Cartier eller Bvlgari ? 😉


 86. Marguerithe skriver: 6 juli, 2013

  Varför kan aldrig fru Madeleine visa minsta tecken till glädje efter det storslagna bröllopet som föräldrarna ordnade för paret?


 87. Bente skriver: 6 juli, 2013

  I det amerikanske indslag om brylluppet, under andet emne, siges bl.a., at Madeleine var kendt som a party-princess, da hun var in the early twenties. Sjovt nok er det hos flere her 20 år for Madeleine, mens det hos Sofia dækker en 10 årig periode.
  Hvis man bruger betegnelsen i begyndelsen af 20’erne, menes faktisk 20-23 år.Madeleine har aldrig haft et vanligt lønnet arbejde, hvilket ikke er hendes egen skyld, men gammeldags regler i der svenske kongehus, så hun må mene, at det hun har i Childhood er et rigtigt arbejde, men ingen andre, som har faste opgaver og løn, kan komme og gå og holde fri og semester, som de har lyst til. I andre organisationer ville hun kaldes en frivillig medarbejder/volontør.


 88. Linnea skriver: 6 juli, 2013

  Nog borde de få bli lämnade i fred,och ha sitt privata besök i Paris,fritt från fotografer och journalister,Det här är verkligen att kränka privatlivet,dyka fram o ta bilder utan tillåtelse. Vem vill bli behandlad på det viset? Säkert inte någon av oss.Alla har vi rätt till en privat sfär.Även kungliga och andra kända personer.


 89. E skriver: 6 juli, 2013

  # Mona, det syns i ögonen 😉


 90. IngridSvenskDamtidning skriver: 6 juli, 2013

  #35 Hej,Demba,det var längesedan jag var in och kommenterade.Håller faktiskt med dig,ett jäkla gnäll
  och så många avundsjuka kommentarer ,Läs Aftonbladet idag
  lördag 6 juni sista sidan.
  Det står här ovan att kommentarerna skall hålla god ton
  och vara en nöjaktig läsning(i röd text).
  Lycka Till Chris & Madeleine.


 91. Mona skriver: 6 juli, 2013

  #79 Madeleine är inte anställd av Childhood. Hon är hedersmedlem och arbetar ideellt utan lön. Tror nog hon har pratat med Childhood om ledigheten vid bröllopet. Som ju faktiskt indirekt gagnar även Childhood. Om ni följer sociala medier så ser ni på Face book flera inlägg av Prinsessan Madeleine om Childhood och det projekt hon är delaktig i. Skrivna nu denna vecka. Har det aldrig slagit dig att man kan jobba utanför kontoret med hjälp av dator och telefon? År 2013? Nej just det. ni som skriver så teknik använder ni bara till hatkampanjer. Man måste finnas på sociala medier idag, alla seriösa vet vad sociala medier betyder. Utan ni på denna sida.


 92. Brinck skriver: 7 juli, 2013

  Selvom Paris kaldes “Kærlighedens by”, så kendes det lidt besynderligt, at parret har valgt de mest ekslusive og kendte steder for deres bryllupsrejse, HVIS de ville være i fred udenfor rampelyset.
  Selv en Valentino ville nok have haft “forståelse” for, at de ikke afbrød deres honeymoon, for at være til stede ved hans opvisning i Paris. De vil jo blive indbudt til alle Huset Valentinos haute couture shows fremover. Men PM har måske fået stor PR-rabat på sin brudekjole… og så er det klart, de er til stede. Noget for noget.


 93. Linnea skriver: 7 juli, 2013

  Egentligen är väl Paris en bra stad för kända människor att vistas i, där i allt myller försvinner de i mängden.Härligt att paret har fått uppleva Paris,kärlekens stad.Hoppas
  de fått se staden från sin bästa sida,med många promenader och förlustelser i det sammetsmjuka nattmörkret.


 94. AFia skriver: 7 juli, 2013

  79

  Helt rätt hon har förmodligen detta sk “heltidsjobb” för att kunna vistas I USA med ett arbetsvisa… CHF sponsrar förmodligen hennes uppehåll I USA….

  91

  Varför försvara du alltid allt , utan undantag, som MMadeleine eller de andra gör… de flesta gångerna på ett sätt som är stillöst…..
  Det är väl bara att konstatera att vara “projektledare” på CHF i USA inte är så svårt eller tidskrävande… eller


 95. lisa hermansson skriver: 7 juli, 2013

  Prinsessan Madeline är en superperson. fil kand och nästan fil mag.
  Bildad, intelligent, uppträder med naturlig grace, har intrigretet, dessutom är hon vacker. En sådan prinsessa ska vi vara stolta över.
  Men hon har av någon anledning inte kunnat blomstra i här i Sverige.
  Lite tråkigt för alla.


 96. ATL skriver: 8 juli, 2013

  En sadan inskrankt tanke. Where were you people born, behind the barn? Some of the comments submitted are beyond the pale, so idiotic, they baffle my mind. All you low life Swedes, get a grip and understand that you will never achieve the status of a royal. Live with it and enjoy the splendor! Does it affect your life? NO!!!!!!!!!! If everyone were like some of the writers in this magazine, life in Sweden must be very dull and boring. Feel sorry for you all.


 97. Mona skriver: 8 juli, 2013

  #86 Margurite Klipp från Madeleines face book.
  We continue to thank everyone for their loving warmth and well wishes regarding our marriage

  Tänk på att det tas en massa bilder, en väljs ut hon ler inte
  och vipps så tror du att Madeleine är sur och otacksam.
  Tror du Margurite verkligen på allvar att de inte tackat för bröllopet?
  Allt står inte tidningen. Enl. hovet ska de efter bröllopsresan återkomma med ett officiellt tack. Det är sommar, semestrar
  även hovets personal har semester.Tänk först innan ni skriver det gör inte ont.


 98. Medeachintohs.blogspot.com skriver: 8 juli, 2013

  Hej!
  Hon har verkligen skaffat sig en rik kille som passar upp på henne.Bär väskor och hund.Vem passar vovven?Morfar kungen?


 99. Marguerithe skriver: 8 juli, 2013

  “98” Mona,
  Hur vet du att jag inte sett de övriga 100-tals bilderna? Det är därför jag undrar.


 100. Mona skriver: 8 juli, 2013

  #94 Hur vet du A-fia vad jobbet på childhood innebär?
  Har du jobbat där? Inte ja då tycker jag du av anständiga skäl
  inte uttalar dig. Du uttrycker ingen åsikt, bara en kränkande onödig kommentar.


 101. Mona skriver: 8 juli, 2013

  #100 Det finns inte 100 tals bilder efter bröllopet.
  Men du kanske jobbar på en bild byrå, det tänkte jag inte på.


 102. Julia skriver: 8 juli, 2013

  Marguerite Det finns många bilder från bröllopet där brudparet ser lyckliga och glada ut. Efter bröllopet finns bara smygtagna paparazzibilder samt en bild på Facebook tagen av Chris.

  Din förmåga att hitta på något att kritisera prinsessan för är enorm. Hur gallsprängd är du egentligen?


 103. Anita grasmo skriver: 8 juli, 2013

  shoppa på ,Madeleine…jag missunnar dig inget


 104. Medeachintohs.blogspot.com skriver: 8 juli, 2013

  Säger bara stackars rika människor som måste döva tristessen med att bara shoppa runt.Behöver Madelaine verkligen allt?Och sedan åker de på semester från att vila upp sig!


 105. Margueritesvenskdam.se skriver: 9 juli, 2013

  Kära Mona!

  Kan du inte vara så snäll att stava namnen korrekt? Marguerithe stavas med h i slutet och jag stavar mitt på annat sätt.

  Tråkigt om/när det blir personförväxlingar!


 106. Mona skriver: 9 juli, 2013

  # 105 Medea Det är ju bara en rubrik på en artikel.
  Madeleine var inbjuden av Valentino på en visning i Paris.
  Vad de sedan gjorde vet vi inte. En påse i handen kan innehålla
  vad som helst, frukt, godis, mineralvatten.
  Tro inte på allt om står i tidningen.


 107. Medeachintohs.blogspot.com skriver: 9 juli, 2013

  Jag tror inte på allt heller.Men visst har hon shoppat lite?Vet ju inte vad som är i påsen,och det struntar jag i.
  Tror nog att maken Chris blir trött på allt spring i affärer.Vanliga karlar brukar hata sånt.


 108. Mona skriver: 9 juli, 2013

  #108 Medea ta med en karl till biltema eller Clas Ohlsson
  du får inte gubben därifrån, jag har erfarenhet.


 109. marianne skriver: 9 juli, 2013

  Hon har alltid varit bortskämd och fått allt hon pekat på, men jag tror inte hon är lika glad som sin storasyster!


 110. Desiréesvenskdam skriver: 10 juli, 2013

  # 110 Det gäller alla tre syskonen. Skillnaden mot storasyster är att hon hela tiden har haft sin väg utstakad. Svårare för Madde som studerade några år och sedan måste ha en vettig sysselsättning eftersom hon ju inte kan ta ett vanligt arbete. I Sverige finns inte representationsuppdrag så att det räcker till fler än kungen, Silvia, V och D (hovet säger att de får ca 2000 förfrågningar/år och accepterar ung 400 så det blir inte särskilt många över tlll Madde. Övriga förfrågningar kanske inte är lämpliga annars kunde de naturligtvis acceptera fler. JFR med Storbritannien!


 111. Mona skriver: 10 juli, 2013

  #110 Marianne Hur vet du att Madeleine är bortskämd?
  Eller är bara så just du tycker det, ingen allmän åsikt.
  Bara avundsjukt gnäll. Kungabarnen kan ju inte hjälpa att de är kungliga och att lagar och regler styr deras liv.


 112. Emma skriver: 10 juli, 2013

  SD har en mycket färgad rapportering när det gäller Madeleine. Så fort hon är ute och shoppar rapporteras detta omedelbart och så himlar sig folk över att “hon bara shoppar”. Inga sådana bilder på Victoria, nej, eftersom hon har en personal shopper och inte behöver shoppa själv. I någon SD nyligen såg jag också en presentation av kungabarnens sommarställen. Madelene hade ett hus i Florida, CP någonstans i Sverige och som Victorias sommarhus presenterades Daniels föräldrars anspråkslösa sommar ställe…! Att Victoria nyss har fått sig färdigställt ett eget hus vid Solliden var helt bortglömt,. Dessutom har Haga slotts renovering för Victoria kostat massor och hon är inte speciellt benägen att visa någondera i offetligheten. Det tog väldigt länge innan det kom ut bilder ens på den offeltiga delen av Haga slott. Man VILL helt enkelt presentera Madeleine som den “slösaktiga och lata”, eftersom det säljer, trots att det inte stämmer. Usch!


 113. Medeachintohs.blogspot.com skriver: 10 juli, 2013

  Snälla sluta skriv kungabarnen!De är vuxna!
  Och ja,jag har ingen gubbe att ta till affären.Men när han levde,så inte gillade han att gå i damklädesaffärer.Och Clas Olssons fanns inte.


 114. Camilla skriver: 11 juli, 2013

  # 12 Evita Jansson

  Du har lite fel där, den som är mest utbildad är vår fina kronprinsessa och kan inte jämföras med någon annan i Kungafamiljen.
  Säga att Madeleine är bäst på att representera är ju bara ett skämt, vad har hon representerat i Sverige dom senaste åren, kan du svara på det? Nej det kan du inte.


 115. Anneli skriver: 11 juli, 2013

  Vilket evinnerligt gnäll om shopping…Är dom i Paris så är dom i en storstad, på bilden syns EN ENDA YNKA påse…Ingen har en endast aning om vad som gömmer sig i denna påse…Sluta gnäll! Dom köper vad dom vill, vistas i vilka butiker dom vill..Det ska vi ge f-n i….Alla vi andra tycker oss ha rätt att göra vad vi vill (inom lagens gränser) dom har exakt samma rätt! Ni är bara avundsjuka på ev. shopping (kanske jag också är, men jag måste inse att dom har ekonomi för det..inte jag)


 116. Bodil skriver: 12 juli, 2013

  Om ni mår så illa av att se och läsa om Madelene varför läser ni inte någon annan präktig litteratur som passar in på ER livsstil. Har man inget gott att säga skall man hålla tyst.


 117. Medeachintohs.blogspot.com skriver: 12 juli, 2013

  Anneli,jag är inte ett dugg avis!
  Jag shoppar de saker jag behöver och har råd med.
  Är nöjd,men visst,det vore inte helt fel,att finna en godhjärtad gubbe som kan bjussa!


 118. Princess at heart skriver: 12 juli, 2013

  Är prinsessans klocka ett Jaeger le Coultre?


 119. AFia skriver: 13 juli, 2013

  112

  Hur vet du att hon inte är det…..


 120. AFia skriver: 13 juli, 2013

  101

  Kanske “inside information” …… du vet ju inte….men kanske jag gör….

  Du skall leva som du lär och sluta med dina angrepp mot alla och varför inte ändra stil från hamnsjåretakter till något bättre…..

  Igen:
  Varför försvara du alltid allt , utan undantag, som MMadeleine eller de andra gör… de flesta gångerna på ett sätt som är stillöst…..
  Det är väl bara att konstatera att vara ”projektledare” på CHF i USA inte är så svårt eller tidskrävande… eller


 121. Marianne skriver: 14 juli, 2013

  Madeleine är inte alls den som har högst utbildning av kungabarnen. Det är Victoria. Men jag undrar just var de gör av alla saker de shoppar. Det måste väl vara fullt i alla skåp och lådor.


 122. Ingrid Pettersson skriver: 16 juli, 2013

  Har bott i utlandet i många år och bor fortfarande. . Jag är lika förvånad att ni svenskar är fortfarande så avundsjuka. Drabbas också av det. Prinsessan Madeleine får inte mycket från skattebetalarna. Hon arbetar ideellt , Childhood etc. Handlar gör vi alla. Det måste finnas många tillfällen när prinsessan Madeleine går utan påsar, men då tar man inga bilder.
  Hon har haft en tuff tid bakom sig (Jonas). Hon sköter sig aldeles utmärkt , Varför inte låta henne leva lite, livet är kort.
  Klä sig snyggt får man inte då kommer avundsjukan fram. Vakna upp! P Madelne är både snygg, trevlig o sköter sig utmärkt


 123. Lisbeth svensson skriver: 17 juli, 2013

  Jag förstår inte varför SD tillåter nät mobbning ,det är det endel anonyma skriverier om Madeleine o Chris är!!!
  Lisbeth Svensson


 124. Gilla skriver: 17 juli, 2013

  Varför tillåter Svensk Damtidning fortfarande det här näthatet som andra tidningar slutat med?Ni måste väl se vilka typer som propagerar här.


 125. Mona skriver: 19 juli, 2013

  A-fia jobbar du på Childhood? Enl. intervjun i Svenska Dagbladet
  så jobbar Madeleine på distans just nu i Sverige med en
  kampanj som ska lanseras i slutet av augusti.
  Chris sitter vid datorn och jobbar på Öland.
  Man kan numera jobba med hjälp av ny teknik. Har du hört talas om mobilt internet? Att kunna skicka filer med text osv.
  Har du sett en modern telefon. Men du och många här verkar använda telefon med vev fortfarande och skrivmaskin.


 126. Mona skriver: 19 juli, 2013

  Typiskt mobbare och översittare. När ni bli kritiserade så skjuter
  ni på budbäraren. Varför kalla mig stillös A-Fia. Du är stillös som påpekar att jag är det.


 127. agneta nilsson skriver: 19 juli, 2013

  Både Madde och Chris är ett underbart par. De älskar verkligen varandra och det syns verkligen på bilderna av dem. Hoppas de fortsätter med det och att de inte lämnar Zoro utanför, han är jättegullig, vad är det för ras?
  Jag hoppas av hela mitt hjärta att Madde och Chris ska leva lyckliga hela livet tillsammans, de är så söta ihop.
  Chris är inte kunglig men han är så mycket mer med hela sitt älskvärda sätt. Jag är inte monarkist men Chris charmiga sätt att närma sig vanliga människor är varmt och innerligt.
  Agneta


 128. AFia skriver: 20 juli, 2013

  126 17

  Du skulle bara veta…
  Ännu en gång så bevisar du att du är totalt stillös och du borde lägga om ditt sk upplägg ….
  Inte för inte så kallas du Ms Mobbning…
  Du skall leva som du lär och sluta med dina angrepp mot alla och varför inte ändra stil från hamnsjåretakter till något bättre…..


 129. AFia skriver: 20 juli, 2013

  126 127

  Du skulle bara veta…
  Ännu en gång så bevisar du att du är totalt stillös och du borde lägga om ditt sk upplägg ….
  Inte för inte så kallas du Ms Mobbning…
  Du skall leva som du lär och sluta med dina angrepp mot alla och varför inte ändra stil från hamnsjåretakter till något bättre…..


 130. Marguerithe skriver: 20 juli, 2013

  “17” Eva,
  Alla har rätt till ett privatliv ja. Om Madeleine vill markera mot media har hon all rätt till det, så tycker jag också, med tanke på vad familjen fått vara med om av drev. Markeringar bör gälla för alla familjemedlemmar, vilket jag hoppas att du menar. Kungen har svarat (med all rätt) irriterat på journalisters frågor nyligen, då många här menade att han skulle buga och bocka för media.
  Daniel menade i intervjun i julas att familjen bjuder så mycket på sig själv att man kan kräva respekt tillbaka. På Öland verkar det som att man låter dem vara ifred.


 131. Sebastian skriver: 23 juli, 2013

  Ngn som vet vad det är för armband M har på bilden. Skulle tippa på Hermes menhittar det inte på hemsidan.

  Tacksam för svar


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar