Madeleine och Chris på Childhood-coctail i USA

Madeleine och Chris på Childhood-coctail i USA
Annons

Prinsessan Madeleine och hennes fästman Chris O’Neill har varit på en Childhood-coctail i USA.

På Childhoods och prinsessan Madeleines Facebook-sida ligger nu denna bild uppe – på prinsessan Madeleine och hennes blivande make Chris O’Neill, bilden är tagen före ett seminarium och tagen den 23 april, enligt Facebook.

Prinsessan skriver också på sin egen Facebook:
– Chris är alltid ett stort stöd för mig och mitt arbete i World Childhood Foundation…… här är vi på Childhood Project Seminar!

Igår lade prinsessan upp en annan bild på sig själv som ni ser här. Då skrev Madeleine att hon lyssnade på ett Childhood seminarium med temat Trauma för utnyttjade barn:
–  Än än en gång känner jag mig så inspirerad av att arbeta med detta!

Annons

Av Agneta Nisbeth
Foto: Childhood Facebook/Mikael Silkeberg/Scandinavia House

Läs även:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

37 kommentarer till “Madeleine och Chris på Childhood-coctail i USA”

 1. Bettina skriver: 25 april, 2013

  Ser ud som Chris er ved at anlægge skæg, er det til brylluppet ??? Forhåbentlig IKKE !


 2. Lena skriver: 25 april, 2013

  Här har vi ett seriöst och mycket representativt par i USA.
  Lycka till Sverige.


 3. Tjohanna skriver: 25 april, 2013

  “Childhood coctail”, är det verkligen rätt metod för att hjälpa utsatta barn?


 4. lwi skriver: 25 april, 2013

  Ett underbart par ska bli så skoj att träffa dom och vara med om hela bröllopet blir en fantastik upplevelse intresset är stort om hon kan slå Viktoria med mat och klänning för det dom serverade var gott och tårtan smakade väldigt bra 🙂


 5. Eva H. skriver: 25 april, 2013

  Ett snyggt skägg kan dölja viss “plufsighet” och skägg är snyggt!


 6. Barbro skriver: 25 april, 2013

  Rökar Madeleine inte längere, eller varför är där so ” mycket” Madeleine?


 7. Pallesen skriver: 25 april, 2013

  # 5
  Delvist enig med dig, men sidst Chris havde skæg, så han nu lidt usoigneret ud med det på nærbilleder.
  Men måske er det i virkeligheden et gammelt foto af parret ?
  … här är vi på Childhood Projekt Seminar. Vi ? Hmm, hvor er Chris på det foto ???
  Begge billeder er ikke fra samme begivenhed, var han overhovedet der !?!?!?! Madeleine har forskelligt tøj på, som det ses.


 8. allegra skriver: 25 april, 2013

  Rörd och gripen av den kungliga höghetens slit med sitt djupt kända engagemang.
  Skål och tack!


 9. Mary Kristiansen skriver: 25 april, 2013

  Childhood coctail??? går det fra de innsamlede midlene til fattige barn? Hvis så er – da bør avdøde prinsesse Ragnhilds søkkrike ektemann, milliardæren i Brasil, trekke tilbake støtten! Må hjelepepersonell virkelig slukke tørsten med coctails?


 10. inga-lisa skriver: 25 april, 2013

  #8 Håller med. Skål på dig också!


 11. Sandra skriver: 25 april, 2013

  #2 Jag håller med.

  Såg att Madeleine kommer att vara hemma på kungens födelsedag. Kul!


 12. Solstrålen skriver: 25 april, 2013

  #8 allergra

  Slit??


 13. Birgitta skriver: 25 april, 2013

  Ett vackert ock representativt Par. Det som skrivs negativt ang. Childhood coctail, kanske inte har sett, eller vet, att alla välgörenhetsorg. Röda Korset, Lions,Unicef, m.fl. då o då har events, för att samla in ännu mera pengar. Att det var ett Seminarium ang. Traumatiserade barn ock deras utsatt, som P.Madeleine deltog i har ingen skrivit en rad om. Varför?


 14. Mary Kristiansen skriver: 25 april, 2013

  # 13 Birgitta:
  Jeg har vært på arrangementer til SOS barnebyer, Norsk Folkehjelp (som var den organisasjon Diana samarbeidet med vedr. landminer, som hun skulle ha møte med i Oslo 2 måneder etter at hun døde), og Redd Barna. Aldri har noen av de servert coctails!!! Hvem sin anda er det? Er det sandkasse/sandlåda?Eller er det virkelig noensom tror at man lettere gir gaver til en hjelpeorganisasjon om man blir servert coctails??? Herregud – hvilke hjelpere!


 15. Birgitta skriver: 25 april, 2013

  #14 Mary K. Har du aldrig sett “galor” på SVT. där stora org. samlat in pengar, där publiken ätit ock druckit? Själv är jag med i Röda Korset. Vi arbetar hårt med alla typer av göromål. Men dessimellan ordnar vi ett “events” som drar in en hel del pengar. Min man är Lions-medlen. Också denna org. samlar mycket pengar, bla. till forskning för olika sjukdomar. Men även där ibland ordnas “events” av olika slag., allt för att få in mera bidrag. Allt arbete runt dessa events är också ideelt arbete!


 16. inga-lisa skriver: 25 april, 2013

  #15 Bra Birgitta att du arbetar hårt med alla typer av göromål inom Röda Korset. Bengt Westerberg var mycket tacksam för pengarna som kom in så att han kunde få en bra lön.


 17. Michelle skriver: 25 april, 2013

  #14 Mary K.: I Danmark er det frivillige, der samler ind ved 1eller 2 årlige indsamlinger for de fleste hjælpeorganisationer. Man får en vej/ et område og går fra dør til dør og det giver ca. mellem 2O og 30 millioner pr. gang, det er fx for Røde Kors, Red Barnet, Dansk Flygtningehjælp m.fl.
  Anderledes i USA, hvor der jo arrangeres store middag-events for de rige, som betaler en pæn sum for middagen plus giver et beløb til organisationen. Det kan en lille organisation, som Childhood ikke lave om på! Man må gøre som de store.
  Jeg tror det er lidt det samme i Australien, mener Mary og Frederik har deltaget i en, som hædersgæster, så skulle de gå “catwalk”, så alle kunne se dem. Hvert land har forskellige måder at få penge ind på.


 18. snickarjohn skriver: 25 april, 2013

  16 inga-lisa,

  Glada var även Johan af Donner och Christina Magnuson.

  “Hjälpen når fram”


 19. inga-lisa skriver: 25 april, 2013

  #18 Ja, så är det.


 20. Birgitta skriver: 25 april, 2013

  # Inga-Lisa. Titta efter på Goggle allt vad Röda Korset gjort o gör. Vad gör du själv för ideelt arbete förutom ditt ordinarie arbete, för att bidra med? Om vi sedan går till Org.Lions, kanske är du lite glad att den medecinska forskningen går framåt, kanske något våra barn, barn-barn får nytta av detta. Eller skall vi sitta vid kvar vid vår dator ock gnälla?? Ska vi skrota alla välgörenhetsorg.? Vilket förslag har du? Vad tillför du?


 21. Sthlm skriver: 25 april, 2013

  Jämför gärna Madeleines kläder på bilderna. Bilderna är väl inte tagna vid samma tillfälle. Visst låter det väl lite larvigt om Madeleine skriver “Chris är alltid ett stort stöd för mig och mitt arbete i World Childhood Foundation”. Klarar hon inte av att sköta jobbet utan stöd.


 22. Eva M skriver: 25 april, 2013

  Jag har jobbat som frivillig inom Röda Korset i många år. Det har tyvärr varit skandaler, men en sak kan jag säga insamlade pengar går inte till löner. Bengt Westerberg och prinsessan Christina har varit de bästa ordförande vi haft.


 23. pia skriver: 25 april, 2013

  Det var värst, ska M. vara med på pappas födelsedag? Efter att ha nobbat både Nobel-fester och familjehögtider en längre tid är hon plötsligt mycket angelägen om att delta. Kan det ha något att göra med bröllopskortegen? Det vore ju pinsamt om svenskarna skulle strunta i henne och gatorna var “glest befolkade”. Nu är det facebook och “ställa upp” som gäller. Efter den stora dagen är det säkert bara NY som gäller igen.
  4 “Iwi”. Om du verkligen vore inbjuden tror jag inte att du skulle skryta så om det. Det har aldrig varit populärt bland kungabarnen, att vänner “sladdrar”.


 24. Marguerithe skriver: 25 april, 2013

  “18” snickarjohn,
  Rolig och sann kommentar.


 25. Tjohanna skriver: 25 april, 2013

  Ja, själv var jag i Bosnien och såg till att en bortglömd by befolkad av de fattigaste av de fattiga/romer. Det enda som gäller om man vill hjälpa är handfast hårt arbete. Med en coctail kommer man inte så långt.


 26. Annica* skriver: 25 april, 2013

  21 Sthlm. Bilderna är tagna vid två olika tillfällen 23/4 och 24/4, därav olika kläder. Naturligtvis klarar sig prinsessan Madeleine alldeles utmärkt själv, men visst är det väl trevligt med en stöttande partner, det behöver vi väl alla? Hon verkar ha hittat en mycket fin man med ett stort hjärta och en man att lita på om det skulle blåsa, bara en känsla jag får! <3


 27. Hanna skriver: 25 april, 2013

  Jag ser verkligen fram emot bröllopet i juni!


 28. Mary Kristiansen skriver: 25 april, 2013

  # 15 Birgitta:
  Hver høst har NRK verdens mest vellykkede innsamlingsaksjon på direktesendt TV over en og en halv dag til en eller annen kjent hjelpe-organisasjon! De siste 10 år har disse hver gang samlet inn mer enn 200 millioner kroner, dvs innsamlet ca kr 2 milliarder norske eller 2,2 milliarder sv. kr på de siste 10 år! Og uten at noen har servert en coctail! Det sies å være den mest effektive innsamlingsaksjon på 1.5 dag! Og den hjelpe-organisasjon får tildelt aksjonen hvert år er ovelykkelig – som å vinne i lotto 100 ganger! Røde Kors har av og til blitt tildelt denne aksjonen og har ingen bedre innsamlingsaksjon i Norge når det gjelder å få inn penger! 100% coctailfritt!


 29. Miayahoo.se skriver: 25 april, 2013

  Jag tror inte hon älskar chris bara som en god vän som får henne att mår bra men det är inte samma sak,.Så länge hon inte gör upp med jonas och hittills inte pratat med honom så tror jag inte på detta.


 30. Margueritesvenskdam.se skriver: 26 april, 2013

  Ursäkta, men nog hade jag för mig att prinsessan Christina, fru Magnusson, under den tid hon arbetade för Röda korset inte uppbar någon lön, eller har jag fel, snickarjohn?

  Dessutom tycker jag överlag att det är avundsjuka syrliga kommentarer här, och ibland riktigt orättvisa! Jag har en dotter bosatt i USA, hon säger att hon längtar hem ibland, men att attityden i Sverige är trist. Sic!


 31. Hilde skriver: 26 april, 2013

  Nå står det faktisk i teksten at bildene er fra to ulike events.
  Det første er fra den 23. mens bilde nr. 2 er lagt ut den 24.
  Skjønner dere ikke svensk? Hi hi


 32. snickarjohn skriver: 26 april, 2013
 33. Singoalla skriver: 26 april, 2013

  29 Mia
  Så du vet att Madeleine och Jonas inte har pratat ut och rett upp saker och ting? Är du med henne 24/7 kanske?


 34. emma_h skriver: 26 april, 2013

  30_Marguerite (som svar på din fråga) Även om Christina M av-o-till ägnar sig åt enstaka välgörande ändamål på fritiden o stöttar sin bror ibland…har hon givetvis uppburit LÖN såsom R.Korsets ORDFÖRANDE under åren 1993 till 2002. Därtill har CM också haft uppdrag för Internationella Röda Korset. BEVIS:Utdrag från DNartikel_18OKT2009: ”Röda korset toppar löneligan”
  ”…Röda korset är den hjälporganisation som betalar sin Ordförande och Generalsekreterare i särklass bäst.
  Det visar en jämförelse mellan de 10 största hjälporganisationer som den ideella föreningen Charity Rating gjort åt DN…”


 35. Arne von Giebel Löfström skriver: 26 april, 2013

  emma-h #34.

  Prinsessan Christina var med om att ta fram Röda Korsets julkort.
  Av 20 kronor gick 50% till säljaren av julkortet. Fyra kronor och 37 öre, slukades av löner, administration. 63 öre gick till Röda korset.


 36. Maggie M skriver: 26 april, 2013

  #29 Mia
  “Så länge hon inte gör upp med jonas och hittills inte pratat med honom så tror jag inte på detta”

  Du står Madeleine mycket nära för att veta att hon inte gjort upp med Jonas och hittills inte pratat med honom – eller?

  Du ska nog inte tro så mycket och sluta spekulera i något du inte har en aning om.


 37. Linnea skriver: 27 april, 2013

  25 Tjohanna! Så sant Du skriver. Så är det! Endast hårt slit!
  Fantastiskt med människor som handhjälpligt HJÄLPER!
  Vet!! De är värda sin vikt i guld.Skrammla bössa det klarar vem som helst!


Annons

Laddar