Madeleine och Chris på lyxhotell i Miami

prinsessan madeleine chris o'neill

Skön avkoppling för hela familjen och en rolig överraskning för barnen. Efter hovets besked om den nya rollfördelningen i kungahuset unnade sig Madeleine och Chris en lyxig hotellvistelse. Vi berättar mer om deras helg!

Lite lyxig återhämtning efter en turbulent vecka. Madeleine och Chris tog med sig barnen Leonore, Nicolas och Adrienne till Faena Hotel i helgen. Ett superlyxigt hotell som ligger på Collins Avenue vid Mid Beach, i Miami.

Dit åker prinsessfamiljen för att koppla av

I de exklusiva miljöerna, med lite ”Versace”-känsla, njöt prinsessfamiljen av svalkande pooler, fräscha luncher och roliga aktiviteter. Faena Hotel är ett av Madeleines favoritställen i Miami och familjen åker ofta dit när de behöver lite lugn och ro.

Förra veckan kantades ju av stora kungliga förändringar och även om Madeleine inte befann sig i Sverige, för intervjuer, så påverkades hon förstås av det stora medietrycket.

Efter kungens besked har många varit oroliga över att inte få följa Carl Philips och Madeleines barn (som inte längre ska kallas Kungliga Högheter). Men prinsessans bild från lyxhotellet pekar på det motsatta. Hon vill fortsätta ge svenska folket en inblick i Florida-familjens vardagsliv.

feana hotel miami

Feana Hotel i Miami är riktig favorit för prinsessan Madeleine

Höjdpunkten med hotellbesöket var att Leonore, Nicolas och Adrienne fick posera framför en guld-mammut, förseglad i en glaskista. En rolig stund som Madeleine ville att alla kungliga fans skulle få ta del av.

Roliga överraskningen för Leonore, Nicolas och Adrienne

Konstnären Damien Hirst är stjärnan bakom verket och den stora mammuten är en riktig turistmagnet. Men den uppskattas även av riktiga Miami-bor – som Madeleine och Chris! Och nu har glaskistan alltså fingeravtryck gjorda av två prinsessor och en prins.

Ser ni föresten vad stor prinsessan Adrienne har blivit? Numera är hon en stadig liten tjej som håller jämna steg med sina syskon och vi kan även se att Sommerlath-lockarna, som hon har ärvt av mormor Silvia, har vuxit sig längre.

Foto: TT, Instagram