Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleine och Chris på sensommarens societetsbröllop

04 sep, 2016, 09:00 
AvJohanna Lejon
Prinsessan Madeleine och hennes Chris O'Neill var självklara gäster när vännerna Ulrika Arph och Didrik Thott sa ja till varandra den här augustilördagen på Gotland.
Annons
Prinsessan Madeleine och Chris på societetsbröllop

– Det var en strålande bröllopsfest som gick helt i Didriks och Ulrikas anda, berättar brudens mamma Anne-Cathrine Arph för Svensk Damtidning.

Bröllopet firades vid det fantastiska kalkbrottet i Furillen på den nordöstra delen av ön och i vimlet fanns nästan alla Madeleines väninnor, som Katarina von Horn, Elinore Tham, Tin-Tin af Burén och Isabelle Lewenhaupt.

Ulrika och Didrik har varit ett par i många år och tillbringar somrarna vid sitt sommarhus ute på Furillen. Det var därför en självklar plats för dem att fira sitt bröllop på.

Klädkoden var smoking och före ceremonin minglade gästerna runt under bar himmel vid det gamla kalkbrottet och skålade för brudparet i champagne. Självklart fick brudparets lilla son Baltzar, ett och ett halvt, då vara med och fira lite.

– Han fick vara med under fördrinken, berättar Anne-Cathrine Arph.

För Madeleine och Chris, som bodde på hotell inne i Visby, blev det en riktigt härlig festhelg på dottern Leonores egen ö, innan de tog flyget hem till Stockholm igen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av: Frida Mrad

Foto: Stella Pictures

Annons