Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleine och Chris reser till London under dagen

25 okt, 2012, 11:22 
Agneta Nisbeth
Annons

Det blev inte någon lång vistelse i Sverige för det nyblivna kärleksparet – nu reser dom till London.

Drottning Silvia, kronprinsessan Victoria och prinsarna Daniel och Carl Philip hann knappt återvända hem från bröllopet i Luxemburg förrän det var dags för nästa kärleksdrabbning. Kungafamiljen är så glada för de nyförlovades skull och har lyckönskat dem både personligen och via hovets hemsida. Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill hann spela in en förlovningsfilm på Drottningholm slott innan de i eftermiddag reser till London. Att paret lämnar Stockholm redan om några timmar, bekräftar hovets presschef Bertil Ternert.

– Eftersom att Madeleine och Chris åker tillbaka till London redan i eftermiddag, säger han idag till dagensmedia.se

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Svensk Damtidning har också fått veta att i går kväll samlades de nyförlovade och deras nära och kära i de vackra slottsgemaken på Drottningholm för att skåla i champagne. Det blev en högst privat förlovningsmiddag för Madeleine och Chris.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Hovet/Kungahuset.se/Patrick Demercheller

Läs även:

 

Annons