Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleine och Chris ser fram emot att bilda familj

02 nov, 2012, 09:00 
Agneta Nisbeth
Annons

Det har varit en intensiv vecka för prinsessan Madeleine och fästmannen Chris O’Neill – nu väntar bröllopsplaneringen. Sedan ser de fram emot att bilda familj.

Magnus Carlsson har fått ställa in sin hyllning till prinsessan Madeleine och hennes arbete för Childhood i New York under kommande julturnén. Konserten var planerat till den 17 november, men nu skjuts den fram till nästa år. Prinsessan har helt enkelt annat för sig just nu.

Fokus på kärleken

Den stora förlovningsnyheten sätter fokus på kärleken, få jobb finns inplanerade på hennes Kungliga kalender. Prinsessan Madeleine är fullt upptagen med att glädjas åt det kommande bröllopet, åt planerna inför den stora festen nästa år och åt att möta alla gratulanter – nära och kära släktingar som de nyförlovade träffar nu i London och snart i New York.

Annons

Madeleine om sin nya familj

– Jag uppskattar Chris familj väldigt mycket. De har alltid varit väldigt snälla mot mig och välkomnade mig med öppna armar. Chris har en underbar familj! Orden är Madeleines.

Här intill ser ni Chris mamma, Eva O’Neill och en av systrarna, Natascha

Längtar efter barn

Hon berättade också i den intervju – som finns att läsa på hovets hemsida –  som kom i samband med förlovningseklateringen, att hon och Chris längtar efter barn.

– Självklart ser vi fram emot att få gifta oss och med tiden bilda en egen familj.

Kärleken började gro

Hur började då kärlekssagan, som började gro i prinsessans nya hemstad New York? Chris har avslöjat att han omedelbart kände något särskilt för Madeleine, som berättar:

Annons

– Vi träffades genom gemensamma vänner.

Svenskar i New York

Paret lärde känna varandra genom den så kallade svenskeliten i New York, bland andra modellen Caroline Winberg, modejournalisten Sofi Fahrman och miljonären Jamie Dingman.

– För mig började det med en nära vänskap. Vi delade samma humor och hade väldigt roligt tillsammans. Chris öppnade upp mitt hjärta, han är min själsfrände, säger prinsessan.

Sårat hjärta

Det var ett sårat hjärta Chris mötte, den gången han träffade Madeleine för första gången. Hon hade brutit upp från Jonas Bergström under dramatiska omständigheter. I ett drag gick alla hennes stora förväntningar i kras.

– Jag uppskattar Chris för hans värme och humor. Han har ett stort hjärta och lyckas alltid få alla i sin omgivning att må bra, säger Madeleine.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Vad gör Chris?

Förhoppningsvis har hon träffat rätt denna gång. Chris rör sig vant amerikanska societeten och har haft som mål att bli en framgångsrik finansman. Enligt hovet har Chris varit i finansbranschen i 16 år. Men exakt vad den nyblivne medlemmen av kungafamiljen egentligen arbetar med är relativt okänt.

– Han är en mycket begåvad och ambitiös ung man. Han har en mycket ljus framtid, intygar Chris svåger, John D’Abu, som är gift med Tatjana, Chris storasyster.

Av Åsa Bönnelyche
Foto: Hovet, Stella Pictures, All over press

Läs även:

 

Annons