Madeleine och Chris: Vi vill ha barn så småningom

Madeleine och Chris: Vi vill ha barn så småningom
Annons

I en unik intervju med tidningen Svenska Dagbladet pratar prinsessan Madeleine och Chris O’Neill om sitt liv som nygifta och om framtiden.

Prinsessan Madeleine och maken Chris O’Neill har ställt upp för en intervju med Svenska Dagbladet där de berättar om sin karriär och framtiden, efter smekmånaden. Intervjun ägde rum på Solliden, precis innan festligheterna vid Victoriadagen började i helgen. Alla som såg paret i tv-sändningen från idrottsplatsen kunde inte undgå att se hur kära de var.

Kunglig titel

Chris berättar att han inte ville ha en kunglig titel som kunde hindra honom i hans arbete, även Madeleine fundraede på att avsäga sig sin titel, precis som prinsessan Märtha Louise gjort i Norge.
– Vi tänkte på det också. Men jag och min familj tyckte att det här var bästa vägen för oss, säger Madeleine till tidningen.

Egen familj

På frågan om de kan tänka sig att bygga en egen villa – precis som kronprinsessan Victoria och prins Daniel har gjort just på Öland – svarar paret:
– Ja. De är nu en egen familj och jag tror att alla familjer drömmer om att ha något som är mer för en själv. Kanske när vi har vår familj att det vore skönt.

Flytta till Sverige

Just nu kommer paret i alla fall att vara i New York på grund av arbete och annat. Men vem vet hur det blir i framtiden, säger Madeleine.
– Vid någon tidpunkt kommer vi att flytta till Sverige eller någon annanstans i Europa, men så klart handlar det ju mest om Sverige.

Barn

– Vi är båda väldigt familjeorienterade och vill, om vi kan, såklart ha barn så småningom, säger Chris medan Madeleine inflikar:
– Men just nu njuter vi mest av att vara nygifta.

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures, IBl och Al Over Press

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

35 kommentarer till “Madeleine och Chris: Vi vill ha barn så småningom”

 1. Emilia skriver: 15 juli, 2013

  Längtar tills man får se bilder på deras små gulliga barn!!!
  Vet att många kommer påpeka om att Madeliene funderade på att avsäga sig från titeln men vad finns det att säga? Hon funderade och hon vill inte göra det. Men hoppa dem flytta till Sverige nån dag, kommer säkert bli när dem får barn.


 2. Sthlm skriver: 15 juli, 2013

  Vilken trevlig intervju! Prinsessan Madeleine och Chris O´Neill verkar ha alla förutsättningar för att få ett långt och lyckligt liv tillsammans.


 3. Anna skriver: 15 juli, 2013

  Håller med #2! Kul att de ställde upp på denna intervju! Han verkar hur sympatisk som helst och de verkar så lyckliga tillsammans!
  Hoppas påhoppen på Madde kommer att upphöra efter detta,
  Önskar dem all lycka!


 4. Lollo skriver: 15 juli, 2013

  finns det en bättre bild på örhängerna
  Det är samma örhängen som chris mamma burit vid lysningen


 5. Anna skriver: 15 juli, 2013

  Väldigt fin och bra intervju där var öppna och reflekterande! Tur att den bästa representanten för svenska kungafamiljen väljer att behålla sin titel!


 6. skåning skriver: 15 juli, 2013

  Hoppas detta fina par blir välsignat med så många barn de önskar!


 7. Sandra skriver: 15 juli, 2013

  Jag håller helt med dig #2. De är ett fint par och fina representanter för Sverige.


 8. Liljan skriver: 15 juli, 2013

  Kanske ska hon fundera på att SLUTA röka innan hon blir gravid. Hoppas bara att inte barna blir lik sin pappa för då ser dom truliga ut jämt.


 9. MacIrena skriver: 15 juli, 2013

  Bildade, intelligenta, humoristiska: Detta är “min” del av den svenska kungafamiljen, den som får mig att ständigt omvärdera eventuella republikanska ställningstaganden.
  Intervjun ger en glimrande bild av ett genuint sympatiskt par.
  Madeleine kommer att bli viktig för svensk monarki, mark my words…


 10. tjohooooooooooooo skriver: 15 juli, 2013

  Ny hårfärg igen? den ändras var å varannan dag tycker man.
  för övrigt en söt sessa… men Victoria vinner stort! sorry Len.


 11. Linnea skriver: 15 juli, 2013

  Fine Chris! En riktig Teddybjörn!Varm o trygg! Han utstrålar äkta vara allt igenom.Kloka Madeleine har nog valt en riktig hedersman.


 12. Julia skriver: 15 juli, 2013

  #9 MacIrena Bra skrivet. Precis hur jag känner.


 13. Maria skriver: 15 juli, 2013

  Fin intervju med ett trevligt par.Chris vinner mer och mer,ser både charmig och trevlig ut.Han är väl som mig bara,tycker inte han blir bra när han skrattar på bild 🙂 Hoppas vi får se mycket av dom framöver.


 14. Maj skriver: 15 juli, 2013

  Prinsessan Madeleine och Chriss kommer verkligen till sin rätt i intervjun i Svenska Dagbladet.

  Att göra en höna av en fjäder är lätt med alla fantasier som skrivs här utifrån vars och ens sinneslag.


 15. Birgitta skriver: 15 juli, 2013

  # 9 MacIrena. Du har skrivit så bra! Håller med till fullo! Detta Par blir en otrolig tillgång för vårt Kungahus, Just pga. Intelligens,Bildade, Humor,Värme, ock därav också ekonomiskt oberoende av “varandra”. P.Madeleine har verkligen hittat en Man med stort H.


 16. Julia skriver: 15 juli, 2013

  Roligt med den nye medlemmen i familjen. Känns befriande med någon som kan uttrycka sig på ett lättsamt sätt och som har en gedigen bakgrund.

  Jag tror inte att jag hört Daniel säga något sedan han gifte sig. Uppfattar honom mest som en kostymklädd bakgrund till Victoria.

  Och Carl Philip har väl aldrig haft något att säga precis som pappa.

  Denna familj behöver en injektion av intelligens, humor och bildning. Precis som när Silvia kom.


 17. emma_h skriver: 15 juli, 2013

  trevlig & proffsig intervju av SvD som förhoppningsvis “stack hål på” en del fördomar om Madde & Chris hos vissa liksom det gav en del intressanta nya inblickar i Ms liv. Hoppas vi får se mer av paret framöver (samt att journalistkollegorna i media läst intervjun också)
  Vore intressant få liknande öppna personliga intervjuer med flera ur Kfamiljen av denna sort – utan den sedvanliga stelheten


 18. Annica* skriver: 15 juli, 2013

  Intervjun var helt underbar och jag tyckte om dem ömsinta tonen mellan prinsessan Madeleine och Christopher! Jag hoppas de får precis så många barn de önskar och de kommer att bli underbara föräldrar! Så roligt att läsa! =)


 19. Hanna skriver: 15 juli, 2013

  Håller med om att det var en jättebra intervju där man även tog upp det som skrivits negativt (fingret). Men journalisten Stina Cederholm hade ett respektfullt tilltal som journalister alltid borde ha mot alla. Det är dessutom ofta då intervjupersonerna brukar öppna sig. Man fick en bild av hur dessa två tänker och fungerar sinsemellan.


 20. Kicki skriver: 15 juli, 2013

  Jag tycker det bästa var: – Vi är båda väldigt familjeorienterade och vill, om vi kan, såklart ha barn så småningom, säger Chris.

  “Om vi kan” – tack för att ni faktiskt säger på det sättet, för alla kan inte få barn direkt. Men ändå förväntar sig ALLA att man kan och ska! Och om jag tycker pressen är stor på mig, hur ska inte alla kungligheter ha det som är i fertil ålder?!
  Jag hade inte velat byta!

  Jag önskar innerligt att deras önskan slår in en dag!


 21. britta olofssonmadeleineochchrisvillhabarnsåsmåningom skriver: 15 juli, 2013

  hoppas innerligt att vår vackra kloka och intelligenta Prinsessa Madeleine och hennes make Chris o Neill fortsätter arbeta för Sverige i den mån de kan. Det vore en oerhörd förlust för Sverige att tappa detta charmanta vackra par att representera oss i olika sammanhang. Personligen önskar min make och jag dem all glädje och förstås barn. Heja Madeleine. Please stay with oss men i den mån och riktning som passar Dig och din älskade Mr Chris o Neill

  Britta Olofsson


 22. lauralanza skriver: 15 juli, 2013

  I just love them! Klart att detta par kommer att bli en tillgång för Sverige! 🙂


 23. Anna skriver: 15 juli, 2013

  Så trevligt att prinsessan Madeleine äntligen uppskattas för inte bara sin skönhet utan även för sin intelligens.
  I går strålade hon på Victorias födelsedag.
  Men, men ….skorna!
  Jag tycker mig mig känna igen dem på ett av de foton av Sofia som valsade runt i pressen för en tid sedan och upprörde svenska folket.


 24. Måntand skriver: 16 juli, 2013

  Så fina tillsammans! All lycka till dem!


 25. Kristiina från Turku skriver: 16 juli, 2013

  16, Du har väl inte tittat på “Året med kungafamiljen”, Daniels intervjuer är bäst på det programmet. Och Daniel har intervjuats många gånger för SVT och TV4 nyheterna på grund av Prins Daniels Fellowship och i olika evenemang han besöker. Han är en mycket bra talare och en lätt person att intervjuas.
  Victoria och Daniel gav också en bra och mycket lång intervju för Svenska Dagbladet – innan deras bröllop.
  http://www.svd.se/nyheter/inrikes/svd-intervju-med-kronprinsessan-victoria-och-daniel-westling_4752755.svd


 26. Hilde skriver: 16 juli, 2013

  Flott par.
  Fint intervju.

  Julia
  Du tar feil. Daniel ble intervjuet i flere media før bryllupet der han snakket om sin nye rolle, sin framtid, at de ville ha barn etc. I ” Året med kongefamilien” har han blitt intervjuet både om hvordan opplevde bryllupet, sitt nye liv. Også da han startet prins Daniels Fellowship ga han intervjuer.
  Forstår ikke hvorfor man må rakke ned på noen av kongefamiliens medlemmer for å framheve andre. Kan man ikke bare si noe positivt om Chris uten å i samme setning si noe negativt om, i dette tilfelle, Daniel,CP og kungen.


 27. Julia skriver: 16 juli, 2013

  Hilde Det är väl vad ni har ägnat er åt på den kommentarsspalten i åratal. Jämförelser mellan den präktiga Victoria och den mer glamourösa Madeleine. Liksom mellan den folklige Daniel och finansmannen Chris. Alltid till Victorias och Daniels fördel, naturligtvis.

  Så jag tyckte att jag skulle återställa balansen litet. Ångrar dock att jag tog upp Carl Philip och kungen. De hör inte hit.

  Men jag är glad över att vi har fått Chris O´Neill i familjen. Det påminner om när Silvia Sommerlath blev svensk drottning och allt hon förde med sig.


 28. Hilde skriver: 16 juli, 2013

  Jeg har aldri jamført Victoria med Madeleine eller Chris med Daniel. Jeg tilhører de som synes at slike jamførelser er tåpelige. Er enig med deg i at det er like trist når man setter Victoria opp mot Madeleine og Daniel opp mot Chris og alltid til kronprinsessparets fordel.
  Jeg gillar både Madeleine og Victoria akkurat som jeg gillar både Daniel og Chris. F
  FÅr man ikke gjøre det? I Sverige virker det som at man må ha en favoritt enten Victoria eller Madeleine.eller at man må velge mellom Daniel eller Chris. Hvorfor?
  At du ikke har hørt eller sett noen av intervjuene med Daniel beror kanskje på At du ikke er interessert i han og det han gjør for kongehuset.


 29. snickarjohn skriver: 16 juli, 2013

  27,
  Vad förde hon med sig mer än sin fertilitet?


 30. Eva M skriver: 16 juli, 2013

  Snälla Julia 16 den bäste talaren i kungafamiljen är prins Daniel. Man har på dessa sidor kunnat höra honom tala dessutom i olika situationer på TV.


 31. Kiana skriver: 16 juli, 2013

  Et snyggt par. Gleder meg til jeg en gang i fremtiden får de bilder av deres barn. Prinsesse Madeleine ser mer avslappet ut nå når hun har giftet seg, og med sin kjære mann ved sin side. Hun ser rett og slett veldig lykkelig ut. Det har hun sikkert vært lenge sammen med sin Chris, men nå kan de vise seg åpent i kongelige sammenhenger også, og de er et fint par. Ønsker dem alt godt for framtiden.


 32. Julia skriver: 16 juli, 2013

  29 Hon var en frisk fläkt som kom in i den så gott som avsomnade kungliga familjen. Den bestod ju bara av playboykungen och Sverige var nog väldigt nära att bli republik vid den tiden.

  Silvia stod för skönhet, värme, intelligens, bildning, god uppfostran, trygghet av att ha vuxit upp i en stabil familj.


 33. Marguerithe skriver: 16 juli, 2013

  “29” snickarjohn,
  Tänk om drottning Silvia uttryckt sig så om en person från vårt land, som du gör här om henne.
  Lord Mountbattens dotter Pamela Hicks har i en stor intervju i Kungliga magasinet nyligen sagt att hennes far ville skynda på vår kung att gifta sig med Silvia Sommerlath. Han menade att hon hade/har alla goda egenskaper man kan ha som drottning. En sanning som alla vi som är rojalister vet. Se på hennes familj. Vackra, stiliga, väluppfostrade i alla sammanhang.


 34. Syster Ingela skriver: 16 juli, 2013

  De är ett sympatiskt par! Trevlig intervju i Svenska Dagbladet..

  29. Snickarjohn

  Siviasystrarna?
  Childhood?
  (Förutom det att hon är vänlig, vacker och engagerad i sin roll som drottning..)


 35. Linnea skriver: 17 juli, 2013

  Som så många andra invandrare i vårt land,förde Silvia med sig nya seder o bruk,nya sätt att tänka o vara,utifrån sina erfarenheter av att levt i länder med annan kultur o livsstil och det unika handlingssätt det gett i tankar o utförande.Har mött henne och uppfattat henne som mycket sympatisk och mån o intresserad av andra människor.Hon är en medmänniska,som jag upplevt,Vill Se Alla!

  Det är unikt! Den flickan har varit bra för Sverige.


Annons

Laddar