Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleine och Emma Pernald har verkligen hittat varandra

09 jun, 2007, 23:25 
Agneta Nisbeth
När Emma Pernald blev tillsammans med Madeleines storebror Carl Philip dröjde det inte länge förrän också tjejerna fann varandra!
Annons

Emma och Madeleine är inte bara lika till utseendet, de delar dessutom ett glatt humör samt en rad intressen, som till exempel långa promenader med hundarna och passionen för mode.

Victoriadagen på Öland har blivit en riktig väninneträff och semestrarna på Franska Rivieran hör till tjejernas gemensamma favoriter. Ofta satsar också Madde och Emma på samma vinnande klädstil -jeans, en glammig topp och höga klackar till partykvällen och elegant och gärna axelbandslöst på de mer officiella tillställningarna.

Emma och Carl Philip träffades 1999

Men det var inte helt lätt att bli accepterad av kungafamiljen, systrarna Bernadotte är mycket försiktiga med vem som släpps in i den inre kretsen. Att vara flickvän till lillebrorsan betyder inte att man automatiskt blir nära vän med hela familjen. Alltför många gånger har det visat sig att tjejer som rört sig i närheten av Madeleine och Victoria gjort det enbart för att sola sig i glansen kring kungabarnen. Emma träffade Carl Philip 1999 och det sägs att de båda kände intresse vid första ögonkastet, även om kärleken till en början var lite trevande.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Emma Pernald.

Madeleine och Emma lika

På samma sätt var vänskapen till Madde lite trevande och försiktig i början. Men Emmas lättsamma sätt och hennes jordnära attityd gillades av Madeleine som ibland kan bli lite trött på tjejer som fjäskar och ställer sig in.

Annons

– De trivs jättebra tillsammans och är på något sätt ganska lika, har en källa som står nära både Madeleine och Emma berättat.

Prinsessan Madeleine ses ofta strosa runt tillsammans med i de fashionabla butikerna i Stockholm. Och nästa lika mycket på Carl Philips som Madeleines initiativ är Emma också en flitig gäst på Solliden varje sommar. Madeleine och Emma ses ofta promenera runt på Alvaret i träningsskor med kepsarna nerdragna i pannorna. På långt håll kan man höra småprat och skratt när de två vännerna tar med hundarna på promenad.

Madeleine planerade Emmas 25-års fest

Soliga dagar är det trädäcket på båthuset som gäller. När solmadrasserna dras ut i solskenet är det en signal att det är dags för härligt tjejsnack om veckotidningar och skvaller, gärna med ett svalkande glas läsk nära till hands.

När Emma fyllde 25 firades hon ordentligt på Café Opera och den som i detalj hade planerat festen var såklart Madeleine. Även om Carl Philip hade ett finger med i spelet. Nu är det Emmas tur att uppvakta och överraska Madeleine!

 

 

Av Jenny Alexandersson och Lotta Wretman

Foto: Charles Hammarsten

Annons