Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines och Jonas nya hem – Villa Beylon

21 okt, 2009, 11:11 
AvRed Aktionen
Nu är saken klar – Prinsessan Madeleines och Jonas Bergströms nya hem blir vackra Villa Beylon i Solna!
Annons

 

Prinsessan Madeleine och Jonas Bergström kommer att flytta till Villa Beylon i Ulriksdals slottspark i Solna. Det är prinsessan Christinas gamla hem, en vacker rosa byggnad i Ulriksdals slottspark, granne med Ulriksdals slott.

Nära till familjen

Paret kommer att få nära både till Victoria och Daniel på Haga och till Jonas föräldrar i Djursholm. Dessutom ligger Villa Beylon i en härligt naturskön omgivning men ändå är det nära till Stockholms city. Slottet byggdes 1803 och förutom prinsessan Christina har både hovmän och ambassadörer bott här. Redan är arbetet igång med att förvandla byggnaden, som är ca 500 kvadratmeter stor och innefattar 12 rum o kök, till en ståndsmässig prinsessbostad. Men snart kan inredningsintresserade Madeleine sätta tänderna i att inreda sitt nya hem.

Gala ikväll med Jonas

Madeleine är just nu i New York där hon arbetar för World Childhood Foundation och ikväll kommer hon att delta i den stora Childhoodgalan tillsammans med Jonas Berström. Childhood fyller nämligen 10 år.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Ann-Sofie Lundin

Foto: TT

Annons