Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleine och Silvia på gala i New York - med Chris och hans mamma...

09 maj, 2012, 09:04 
Agneta Nisbeth
Annons

Det måste varit en härlig kväll för prinsessan Madeleine som denna kväll kunde gå på gala inte bara med sin mor drottning Silvia – även Chris O’Neill och hans mamma Eva fanns på plats i New York.

Prinsessan Madeleine var verkligen supersnygg när hon och mamma Silvia kom till galamiddagen för World Childhood Foundation på Gotham Hall i New York under tisdagskvällen.

Annons

På fest med Chris

Men så var prinsessan säkert väldigt lycklig över att hon fick gå på fest tillsammans med sin pojkvän Chris, hans mor Eva O’Neill samt – som framgår av bilderna även hennes mamma drottning Silvia.

Under fotopausen på röda mattan sa drottning Silvia:

– Det är underbart att vara här och se alla som kommit hit för att vara med denna kväll.

Hollywoodstjärnor

Marucs Samuelsson hade satt ihop menyn för kvällen och alla de runt 400 gästerna, däribland den svenska Hollywoodstjärnan Malin Åkerman, Anders Bagge, Efva Attling och Geena Davis.

Paljetter

Prinsessan Madeleine var klädd i en läcker långklänning i ljusblått med glittrande paljetter och bara ärmar, drottning Silvia var klädd i vitt med en mörk cape över axlarna.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Ni kan läsa ett längre reportage från kvällen i nästa nummer av Svensk Damtidning.

Läs även:

Annons