Madeleine och Silvia på hemlig tv-inspelning i New York

prinsessan madeleine tv-inspelning
Madeleine och Silvia är inte bara kungligheter – de är också tv-stjärnor. Tv-inspelningarna för den kommande dokumentären pågår för fullt och snart kommer du att kunna se mor och dotter i rutan.
Annons

Kungligheter – och tv-stjärnor! För några veckor sedan kunde Svensk Damtidning avslöja att prinsessan Madeleine och drottning Silvia medverkar i en ny tv-serie som håller på att spelas in. Och nu kommer nya detaljer om det hemliga projektet.

Ett tv-team följer mor och dotter

Tv-serien, som just nu håller på att växa fram, är en dokumentär i sex delar och den handlar om Silvia, Madeleine och arbetet med World Childhood Foundation. Barnrättsorganisationen som ju grundades av drottning Silvia år 1999 och som prinsessan Madeleine också har valt att engagera sig i.

Annons

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Har haft en fantastisk dag på Solliden. Tack HM Drottningen och @princess_madeleine_of_sweden

Ett inlägg delat av Roger Lundgren (@royal_roger)

Annons

Det är Roger Lundgren, tidigare kunglig expertkommentator i SVT, som gör intervjuerna i dokumentärserien. Han har bland annat hälsat på mor och dotter på Solliden och även följt med Silvia till hennes födelsestad Heidelberg, i Tyskland.

Childhood-dokumentären – då kan du se den

Nu senast intervjuade Roger Lundgren mor och dotter i New York i samband med den stora Childhood-galan. Roger och tv-teamet fick följa med kungligheterna på ett möte vid FN:s högkvarter, där barns säkerhet på nätet var ett av huvudämnena.

Annons

Åsa Andreasson Åkerström, informationsansvarig på Childhood, har tidigare avslöjat för Svensk Damtidning att dokumentären sänds på TV3 i slutet av året.

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

3 kommentarer till “Madeleine och Silvia på hemlig tv-inspelning i New York”

 1. ingalisa skriver: 8 oktober, 2019

  Varför är allting hemligt, en blinkning till eller dolt budskap i rubrikerna.


  1. josefin skriver: 9 oktober, 2019

   för att dà blir läsaren sààà nyfiken, klickar o ser annonserna?


 2. Cissi skriver: 10 oktober, 2019

  Det blir intressant att se programmet om detta värdefulla arbete. Childhood har inte fått så mycket publicitet, många känner bara till namnet.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar