Madeleine om barnen: “De lever i sin lilla värld utan titlar”

Madeleine om barnen:
Prinsessan Madeleine har äntligen gläntat på dörren till familjelivet och öppnar nu upp sig i en ny intervju. Hon berättar bland annat om hur hon tänker kring barnens kungliga titlar och ifall det ser ut att komma fler syskon i framtiden.
Annons

I den sprillans nya intervjun med mama berättar Madeleine om hur livet ser ut i Florida. Vi får bland annat veta att det första barnen tjatar om på morgonen är ipaden, att hela familjen brukar ta ett eftermiddagsdopp i poolen och att det blir lördagsgodis på helgerna.

“Svenskar är respektfulla med barnen”

Prinsessan Madeleine delar också med sig av hur sommarens vistelse i Sverige har varit och ifall barnen är medvetna om sin kungliga tillvaro.

Annons

– Svenskar är så väldigt respektfulla med barnen, det är sällan som någon kommer fram. Även om vi är i parken och jag ser att folk känner igen oss, men det är inte några som kommer fram och ska ta bild på barnen eller så. Så de har varit väldigt förskonade, berättar hon till mama.

Prinsessan Madeleine säger att det kommer att komma naturligt när det är dags att berätta för barnen att de är kungliga.
Prinsessan Madeleine säger att det kommer att komma naturligt när det är dags att berätta för barnen att de är kungliga.

Leonore, Nicolas och Adrienne vet alltså ännu inte om att de faktiskt kan sätta titlarna prins respektive prinsessa av Sverige framför sitt namn. Madeleine berättar att hon inte har pratat med barnen om situationen ännu, och minns tillbaka på hur hon själv förstod att hon var prinsessa.

Annons

– Jag kan inte komma ihåg att mamma och pappa satte oss ner för att tala om det utan det kom nog på ett naturligt sätt, jag tänker att när tiden kommer så kommer de fråga och undra och då får man ta det då. Men nu får de leva i sin lilla bubbla, i sin lilla värld utan titlar, säger hon.

Chris O´Neill vill ha fyra barn

Som trebarnsmamma är dagarna fullspäckade med aktiviteter och Det har flera gånger skrivits om att Madeleine alltid velat ha fyra barn, men i intervjun påpekar hon att hon vill ändra uttalandet som cirkulerar runt i medierna.

– Det är Chris som har sagt fyra barn, inte jag, haha!

Annons

Både Nicolas och Adrienne kom oväntat och Madeleine visste inte att hon väntade barn förrän en bit in i graviditeten. Om det kommer ytterligare en prins eller prinsessa i framtiden är inte säkert, men Madeleine vill inte stänga dörren för möjligheten.

– Just nu känner jag att jag inte vet hur jag skulle lyckas få till det rent logistikmässigt, för det är rätt mycket som det är, men samtidigt känns det väldigt tråkigt att stänga den dörren. För det är ju så härligt med barn. Men vi får väl se, just nu är jag väldigt nöjd med tre barn. Det kanske blir en hund istället, säger Madeleine och skrattar.

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

3 kommentarer till “Madeleine om barnen: “De lever i sin lilla värld utan titlar””

 1. PernillaA skriver: 12 september, 2019

  Barnen lever med titel de är bara inte medvetna om den än , ganska stor skillnad


  1. Bror skriver: 12 september, 2019

   Så rätt, Pernilla!


 2. pa skriver: 13 september, 2019

  Leonore är ju fem år så hon borde väl ana att de är kungliga…


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar