Madeleine om tankarna på att få ett fjärde barn

prinsessan madeleine chris o'neill

Prinsessan Madeleine har fått tre barn.Men blir det ett fjärde barn för henne och Chris O'Neill? Så här har paret sagt tidigare.

Prinsessan Madeleine och hennes make Chris O’Neill har redan en underbart vacker familj. Tre barn har det blivit: döttrarna Adrienne och Leonore och sonen Nicolas.

Den fem man starka familjen lever och frodas i solen i Florida. Men kommer de att bli sex framöver? Lyssnar man på vad Madeleine och Chris själva sagt, så är detta definitivt ingen omöjlighet.

Prinsessan Madeleine om att skaffa barn nummer fyra

prinsessan madeleine chris o'neill

Madeleine och Chris har varit gifta i snart sju år.

Det är bara att se vad Madeleine sa i sin stora intervju med magasinet Mama.

– Just nu känner jag att jag inte vet hur jag skulle lyckas få till det rent logistikmässigt, för det är rätt mycket som det är, men samtidigt känns det väldigt tråkigt att stänga den dörren. För det är ju så härligt med barn. Men vi får väl se. Just nu är jag väldigt nöjd med tre barn, sa Madeleine i intervjun.

– Det är Chris som har sagt fyra barn, inte jag, haha!

Innan Adrienne föddes sa Chris i en intervju med Expressen att han gärna skulle ha ytterligare “ett eller två barn”. Det är alltså därifrån antalet “fyra barn” kommer.

– Madeleine och jag älskar att ha en stor familj, sa Chris då.

“Det kom som en chock”

Och nästa barn kan komma oväntat. Madeleine har tidigare berättat att beskedet att hon väntade Nicolas “kom som en chock”.

– Jag var redan inne i tredje månaden, jag visste ingenting. Vi skulle flytta från New York och jag var så trött, men jag tänkte att det är säkert för att jag håller på och packar och det var så mycket med flytten. Men då var jag ju gravid. Jag tror jag var i trettonde veckan när jag fick reda på det, sa Madeleine.