Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleine på fest i New York – se nya bilderna!

02 maj, 2023, 10:30 
Prinsessan Madeleine

Vilken kväll det blev när prinsessan Madeleine firades på Upper East Side i New York!

Annons
Madeleine åker hem till Sverige – i förtid!Brand logo
Madeleine åker hem till Sverige – i förtid!

Om bara några dagar sätter hon sig på planet hem till Stockholm – men först blev det stort tack- och adjö-party och här är bilderna!

Prinsessan Madeleine, 40, firades på vackra Svenska Generalkonsulatet i New York, fashionabelt beläget mitt på Park Avenue.

Prinsessan Madeleine på en mottagning på Svenska Generalkonsulatet i New York
Prinsessan Madeleine vid festligheterna på Manhattan.

Madeleine minglade under de tunga ljuskronorna, med utsläppt hår och klädd i bländande vitt mot Miami-solbrännan. För övrigt samma klänning från brittiska Self Portrait – med plisserad chiffongkjol och ett ärmlöst liv i bouclé – som hon bar vid höstens välgörenhetsmiddag i São Paulo i Brasilien.

Annons

Prinsessan Madeleine i New York – festade med Marcus Samuelsson

Gästerna när prinsessan Madeleine hyllades vid en mottagning på Svenska Generalkonsulatet i New York
Prinsessan Madeleine i vimlet på Park Avenue, här tillsammans med svenska stjärnkocken Marcus Samuelsson (i grön kostym).

Men tillbaka till Manhattan!

Det var prinsessan Madeleines engagemang för drottning Silvias barnrättsorganisation World Childhood Foundation som stod i centrum, och prinsessan Madeleine låter nästan lite rörd när hon skriver:

– Tack till Svenska Generalkonsulatet för er stora vänlighet att arrangera denna mottagning för Childhood USA!

Prinsessan Madeleine med Anette Exner, vice generalkonsul på Svenska Generalkonsulatet i New York.
Prinsessan Madeleine med vice generalkonsul Anette Exner.

Generalkonsuln Camilla Mellander var värdinna och det var många ord av djup tacksamhet som framfördes till Madeleine och Childhood under kvällen:

Annons

– I mer än två decennier har Childhood outtröttligt arbetat med att skydda de mest utsatta barnen från sexuella övergrepp och utnyttjande.

– I dag behöver vi mer än någonsin samlas för att skydda de mest sårbara medlemmarna av vårt samhälle.

– Childhoods arbete är en påminnelse om att var och en av oss har en viktig roll att spela när det gäller att skapa en bättre framtid för alla barn.

Prinsessan Madeleine i vitt, här med Sarah Repucci, Sveriges generalkonsul Camilla Mellander (i rosa klänning från MaxJenny) och domaren Carolina Holderness från New York City Criminal Court.
Prinsessan Madeleine med Sarah Repucci, Sveriges generalkonsul Camilla Mellander (i rosa klänning från MaxJenny) och domaren Carolina Holderness från New York City Criminal Court.

Prinsessan Madeleine till Stockholm i maj 2023

Och i nästa vecka fortsätter vårens festligheter – även denna gång med drottning Silvia och hennes Childhood i centrum. För då går det av stapeln i Stockholm:

Annons

Det exklusiva välgörenhetspartyt där prinsessan Madeleine och hennes tjejgäng hyllar drottning Silvia, en glammig tjuvstart på drottningens 80-årsfirande senare i år.

Prinsessan Madeleine och drottning Silvia
Prinsessan Madeleine och drottning Silvia.

Foto: TT.

Annons