Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleine täcker upp för Victoria

17 feb, 2017, 11:55 
Margareta
Fint!
Annons
madeleine-ibl

Eftersom kronprinsessparet just nu befinner sig på en privat resa kommer de inte ha möjlighet att närvara under det inkommande statsbesöket under nästa vecka, så som de brukar. I stället går prinsessan Madeleine in i systerns ställe och kommer att medverka under besöket, vilket hovet nu bekräftar för Svensk Damtidning.

– Prinsessan Madeleine, Chris O’Neill och prinsparet kommer att delta vid den traditionella ceremonin på slottet samt under den efterföljande lunchen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

De kommer även att medverka under banketten senare på kvällen, säger hovets informationschef Margareta Thorgren.

Hovet bekräftar också att prinsessparet kommer att befinna sig i Sverige under en tid, och inte enbart under statsbesökets första dag.

– Prinsessan Madeleine och Chris kommer inte till Sverige enbart på grund av statsbesöket utan för att de har andra engagemang i Sverige i samband med statsbesöket.

Foto IBL

Annons