Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleine uteblev från Polarprisgalan - men glänste på middagen

27 aug, 2014, 08:45 
Agneta Nisbeth
Annons
chris-madeleine-4-ibl

Chris O’Neill fanns på plats under Polarprisgalan – tillsammans med kung Carl Gustaf och kronprinsessparet. Men prinsessan Madeleine och drottning Silvia uteblev.

Prinsessan Madeleine kom inte till själva prisutdelningen, men Chris fanns på plats tillsammans med kronprinsessan Victoria och prins Daniel samt kung Carl Gustaf. Drottning Silvia och prinsessan Madeleine valde att avstå. Enligt tidningen Expressen berodde det hela på att de inte ville kopplas ihop med en trafficing-dömd vinnare, det vill säga artisten Chuck Berry som bland annat anklagats för människohandel.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
chris-o-neill-ibl

Chris på väg in till galan.

Annons
madeleine-ibl

Det regnade kraftigt under kvällen.

silvia-ibl

Men till middagen efteråt – på Grand Hotel – kom både drottning Silvia och prinsessan Madeleine med sin make Chris, som ni ser på bilderna här i artikeln.

victoria-ibl-1

Kronprinsessan Victoria anländer till middagen.

Annons
victoria-daniel-kungen-ibl

Kung Carl Gustaf, kronprinsessan Victoria och prins Daniel på röda mattan, på väg in till prisutdelningen. Att delar av kungafamiljen inte dök upp fick fotograferna och reportrarna reda på först en kort tid innan galan startade.

chris-madeleine-ibl-2

Av Agneta Nisbeth/Ellen Myrgård

Foto: Charles Hammarsten/IBL

Annons