Madeleine vägrar komma hem – firar 40-årsdagen i USA

Madeleine vägrar komma hem – firar 40-årsdagen i USA

Prinsessan Madeleine har bestämt sig – kommer inte hem på födelsedagen.

Vid det här laget är det väl få som missat att prinsessan Madeleine och Chris O'Neill med barnen Leonore, Nicolas och Adrienne bor bland palmer, sandstränder och i strålande sol i Miami.

Men vanligtvis brukar de komma hem till Sverige under sommartider. Förutom att det då grönskar i landet har de ju även flera födelsedagar att fira. Bland annat Madeleine själv, som i år fyller jämnt – 40 jordsnurr!

Prinsessfamiljen brukar hoppa på planet och flyga över att atlanten lagom till juni – men nu meddelar hovet att de stannar i USA.

Prinsessan Madeleines 40-årsfirande – i USA

Ja, Madeleine fyller ju faktiskt 40 år, och tidigare år har hon och familjen landat på svensk mark i sluten av maj, eller senast i början på juni. Anledningen till att de inte kommer förrän senare i år är oklar.

– Hon kommer att fira sin födelsedag i USA, säger Margareta Thorgren, hovets informationschef, till Svensk Dam.

– Prinsessan kommer till Sverige i slutet av juni.

Då kommer prinsessfamiljen till Sverige

Madeleine och Chris med barnen kommer alltså lite senare, lagom till svenska sommarens gulddagar, och den tiden kommer mestadels spenderas i deras älskade semesterparadis!

– De kommer vara här under julimånad och kommer komma i god tid till det. Stora delar av semestern kommer att spenderas på Öland, berättar Thorgren.

Det blir alltså inget officiellt firande för Madeleine i fosterlandet, men självfallet kommer hon att uppmärksammas av hovet, och troligtvis få en å annan grattishälsning av sina föräldrar, syskon och syskonbarn!

Senare i år, i augusti, väntar även ett firande med Childhood och mamma drottning Silvia, då blir det båttur i Stockholms skärgård samt underhållning på Gröna lund!

Foto: TT