Madeleine vägrar komma hem – firar 40-årsdagen i USA

Madeleine vägrar komma hem – firar 40-årsdagen i USA

Prinsessan Madeleine har bestämt sig – kommer inte hem på födelsedagen.
Det här är prinsessan Madeleine och Chris O’Neill
1:16

Efter reklamen: Det här är prinsessan Madeleine och Chris O’Neill

(1:16)

Slå på ljud

Vid det här laget är det väl få som missat att prinsessan Madeleine och Chris O'Neill med barnen Leonore, Nicolas och Adrienne bor bland palmer, sandstränder och i strålande sol i Miami.

Men vanligtvis brukar de komma hem till Sverige under sommartider. Förutom att det då grönskar i landet har de ju även flera födelsedagar att fira. Bland annat Madeleine själv, som i år fyller jämnt – 40 jordsnurr!

Prinsessfamiljen brukar hoppa på planet och flyga över att atlanten lagom till juni – men nu meddelar hovet att de stannar i USA.

Prinsessan Madeleines 40-årsfirande – i USA

Ja, Madeleine fyller ju faktiskt 40 år, och tidigare år har hon och familjen landat på svensk mark i sluten av maj, eller senast i början på juni. Anledningen till att de inte kommer förrän senare i år är oklar.

– Hon kommer att fira sin födelsedag i USA, säger Margareta Thorgren, hovets informationschef, till Svensk Dam.

– Prinsessan kommer till Sverige i slutet av juni.

Då kommer prinsessfamiljen till Sverige

Madeleine och Chris med barnen kommer alltså lite senare, lagom till svenska sommarens gulddagar, och den tiden kommer mestadels spenderas i deras älskade semesterparadis!

– De kommer vara här under julimånad och kommer komma i god tid till det. Stora delar av semestern kommer att spenderas på Öland, berättar Thorgren.

Det blir alltså inget officiellt firande för Madeleine i fosterlandet, men självfallet kommer hon att uppmärksammas av hovet, och troligtvis få en å annan grattishälsning av sina föräldrar, syskon och syskonbarn!

Senare i år, i augusti, väntar även ett firande med Childhood och mamma drottning Silvia, då blir det båttur i Stockholms skärgård samt underhållning på Gröna lund!

Foto: TT