Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Madeleine vill stanna i New York med Chris och Zorro

16 jun, 2011, 10:03 
Agneta Nisbeth
Annons

Prinsessan Madeleine har bestämt sig: det är i New York hon vill bo, tillsammans med pojkvännen Chris O’Neill. Nu visar de sig helt öppet, tätt omslingrade, i nya “hemstaden”.

Det har nu gått mer än ett år sedan prinsessan bröt upp från fästmannen Jonas Bergström, grabbade tag i sin Louis Vuitton-bag, boardade flight SK 903 och begav sig mot sina drömmars stad – New York. Till en början var det tänkt att prinsessan skulle vara i världsmetropolen bara en kortare tid, men dagarna blev till veckor, veckorna till månader och månaderna till år. Nu är New York staden som Madeleine kallar “hemma”.

Annons

Familjeråd

Resorna till Sverige blir allt färre och när prinsessan väl är här är det bara i korta perioder, för att hälsa på familjen, delta i familjeråd och umgås med vännerna. Prinsessan är visserligen fortfarande skriven på hovstallet, på Väpnargatan men någon fast bas har hon inte i Stockholm längre.

Älskade Zorro

Sina mest älskade tillhörigheter har hon tagit med sig över Atlanten. Det märks inte minst sedan det nu framkommit att prinsessan också hämtat hem sin lilla älskade hund, Jack Russell-terriern Zorro, till sitt New York.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Läs mer om Madeleine och Chris och se många fler bilder i nummer 25 av Svensk Damtidning.

Av Johanna Lejon

Foto: All Over Press

Läs även:

Annons