Madeleine visar upp barnen – se privata bilden här

chris o'neill prinsessan madeleine

TT
Prinsessan Madeleine väljer att fira jul på svenskt vis, här är bildbeviset!
Kungaparet önskar glad färde advent – kika in på Drottningholm!
Slå på ljud

Det blir julfirande på olika håll för kungafamiljen och på andra sidan atlanten hittar vi prinsessan Madeleine och familjen som får fira utifrån de restriktioner de har i Florida. Där hade man kanske trott att Madeleine och Chris skulle fira på Juldagen, alltså den 25:e december istället för den 24:e så som traditionen gör gällande här hemma i Sverige.

Firar jul på svenskt vis – här är bildbeviset

Men faktum är att även Chris är uppvuxen med att fira på julafton istället för juldagen, då hans mamma är från Österrike som har samma tradition som Sverige. Därför blir det firande dagen innan alla grannar och vänner, ett bra drag för den som verkligen vill få lugn och ro med sin familj på en av årets absoluta höjdpunkter när det kommer till högtider.

Madeleine visar att det är just så de valt att göra, med en fin julhälsning på sitt Instagramkonto under julaftonskvällen.

Hon har lagt upp en julig bild med alla de tre barnen som är juligt uppklädda i matchande kläder, prins Nicolas i röd-blå-rutig skjorta, prinsessan Leonore i röd tröja med skotskrutig kjol och lilla Adrienne med röd tröja och rutig krage. Adrienne var extra gullig i en liten rosett i det vackra lockiga håret.

Så underbart att se Madeleine och barnen njuta av julhelgen tillsammans!