Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Madeleine visar upp snygga vardagsstilen – se nya bilden

Madeleine visar upp snygga vardagsstilen – se nya bilden

Vi är vana att se henne i full gala, eller finklädd. Men på en ny bild visar prinsessan Madeleine upp sin chica vardagsstil.

Det är inte ofta vi får en inblick i hur prinsessan Madeleine och familjen lever sitt liv på andra sidan Atlanten, i Florida. Men plötsligt händer det! Som häromveckan, då vi fick se hur det ser ut när Madeleine har videomöte hemma i Floridavillan.

Prinsessan Estelles bästa vän – hästen Viktor!
Slå på ljud

Och det var inte vilket videomöte som helst. Nej, det var dags för juryarbete inför det mycket angelägna Childhood-priset 2020, och med på detta digitala möte, från sina vardagsrum, arbetsrum och kök, var hela årets jury: Childhood-chefen Paula Guillet de Monthoux, retorikexperten Elaine Eksvärd, professorn och barnpsykiatern Carl Göran Svedin, Lena Ahlström som är VD för Ledarstudion, Elin Wernquist från Barnrättsbyrån samt Handelsbankens vd Carina Åkerström.

– I onsdags hade vi en första genomgång av nomineringarna som kommit in till, meddelar Childhood och lovar att avslöja de tre finalisterna senast den 4 december:

– Juryn har ett digert arbete framför sig.

– Fokus på vårt pris i år är att lyfta personer som arbetar med barn och unga inom socialtjänsten, säger Paula Guillet de Monthoux som leder drottning Silvias barnrättsorganisation och som dessutom är ordförande i juryn.

– Det här är en grupp som möter många barn i utsatthet och som kan göra stor skillnad. Det har kommit in många kvalificerade nominerade, människor som är orädda, tar fajten för barnen och har förmågan att se till deras bästa. Det kommer inte att bli lätt att utse en vinnare.

Madeleines snygga stickade tröja

Under videomötet fick vi se en liten glimt av Madeleines snygga hemmastil. Den svenska prinsessan bar det mellanbruna håret i en hög hästsvans. Hon bar ett silverhalsband och en tunnstickad tröja i kashmir, i favoritfärgen beige.

Nedan finner du plaggen för att fixa Madeleine snygga hemmalook.

Kashmirtröja från Soft Goat (finns också i en sandfärgad variant). Läs mer och köp här. (länk till butik)

Halsband från Maria Black. Läs mer och köp här. (länk till Wakakuu)

Byxor med mjuk midja från Filippa K. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Tofflor från Kasti Studios. Läs mer och köp här. (länk till Åhléns)

Mer mode hos Svensk Damtidning:

Kolla in prislappen på Victorias superfina klänning

Victoria bär vinterns trendigaste kappa – här hittar du den

Foto: Kungliga Hovstaterna, World Childhood Foundation/Instagram.

{"totalCount":0,"result":[]}