Madeleines ärliga ord om bråken med Victoria

prinsessan madeleine i bråk med kronprinsessan victoria
Ibland blir prinsessan Madeleine trött på sin storasyster. Nu berättar hon öppet om bråken.
Annons

Även systrar som är prinsessor bråkar ibland. Det avslöjade Madeleine under sitt senaste besök i Sverige. Florida-sessan var på Bokmässan i Göteborg för att tala om barnboken Stella och hemligheten och när hon därefter åkte Talldungeskolan, för att träffa några elever, blev hon lite extra personlig. Ja, hon svarade till och med på frågan alla undrar; “Bråkar aldrig de kungliga sykonen?”

Madeleine om relationen till Victoria

Prinsessan Madeleine var på ett strålande humör vilket betydde full transparens. Både vad gäller barnens relation till sina kusiner och hennes egna syskon-relationer.

Annons

– De är fantastiska och omtänksamma, men ibland kan de vara jättejobbiga. Och mina syskon är som vilka syskon som helst, ibland kan jag vara jättearg på dem. Men sen älskar jag dem och de är mina bästa vänner, sa prinsessan.

Annons

“Syskon kan man bli lite arg på”

Tidigare har hon dessutom berättat hur viktigt hon tycker de är att Leonore, Nicolas och Adrienne får träffa sina kusiner (som bor i Sverige) så mycket som möjligt.

– Syskon kan man bli lite arga på, och vänner. Men kusiner är speciella, sa hon.

victoria carl philip madeleine
Prinsessan Madeleine kan ibland bli jättearg på sina syskon – även nu i vuxen ålder. Den kungliga trion har en stark relation som inte skadas av lite gnabb.

Att Madeleine och Victoria står varandra otroligt nära har de uttryckt i många intervjuer. Även drottning Silvia har beskrivit sina döttrars relation som väldigt speciell. Men att en av dem, själv berättar, att de kan uppstå syskonbråk ibland är nytt. Men det är ju bara ett tecken på att man litar på varandra till hundra procent.

Annons

Vänskapsrelationer kan komma och gå men sina syskon har man alltid. Oavsett om kan vara “jättejobbiga” ibland.

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

2 kommentarer till “Madeleines ärliga ord om bråken med Victoria”

  1. CS skriver: 3 november, 2019

    Wow…fantastiskt intressant att få ta del av denna insyn i kungligas privatliv. Så…kungliga är innerst inne vanliga människor?!??! Det hade jag ingen AAAANING om. Tack, SD, och Madeleine, för att denna nyvunna insikt. Det är sant som det är sagt, man lär sig ngt nytt varje dag…!


  2. Fundering skriver: 3 november, 2019

    De tre kungabarnen bör hålla sams, eftersom de alla tre endast gör vad som behagar dem. Kungaparet har låtit dem själva få bestämma och ingen i riksdag/regering har något emot hur kungen fördelar apanaget. Att småttingarna blir utan gör väl att de vuxna kungabarnen får desto mer över för egen lyx.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar