Madeleines ärliga ord om bråken med Victoria

prinsessan madeleine i bråk med kronprinsessan victoria

Ibland blir prinsessan Madeleine trött på sin storasyster. Nu berättar hon öppet om bråken.

Även systrar som är prinsessor bråkar ibland. Det avslöjade Madeleine under sitt senaste besök i Sverige. Florida-sessan var på Bokmässan i Göteborg för att tala om barnboken Stella och hemligheten och när hon därefter åkte Talldungeskolan, för att träffa några elever, blev hon lite extra personlig. Ja, hon svarade till och med på frågan alla undrar; “Bråkar aldrig de kungliga sykonen?”

Madeleine om relationen till Victoria

Prinsessan Madeleine var på ett strålande humör vilket betydde full transparens. Både vad gäller barnens relation till sina kusiner och hennes egna syskon-relationer.

– De är fantastiska och omtänksamma, men ibland kan de vara jättejobbiga. Och mina syskon är som vilka syskon som helst, ibland kan jag vara jättearg på dem. Men sen älskar jag dem och de är mina bästa vänner, sa prinsessan.

“Syskon kan man bli lite arg på”

Tidigare har hon dessutom berättat hur viktigt hon tycker de är att Leonore, Nicolas och Adrienne får träffa sina kusiner (som bor i Sverige) så mycket som möjligt.

– Syskon kan man bli lite arga på, och vänner. Men kusiner är speciella, sa hon.

victoria carl philip madeleine

Prinsessan Madeleine kan ibland bli jättearg på sina syskon – även nu i vuxen ålder. Den kungliga trion har en stark relation som inte skadas av lite gnabb.

Att Madeleine och Victoria står varandra otroligt nära har de uttryckt i många intervjuer. Även drottning Silvia har beskrivit sina döttrars relation som väldigt speciell. Men att en av dem, själv berättar, att de kan uppstå syskonbråk ibland är nytt. Men det är ju bara ett tecken på att man litar på varandra till hundra procent.

Vänskapsrelationer kan komma och gå men sina syskon har man alltid. Oavsett om kan vara “jättejobbiga” ibland.

Foto: TT