Madeleines avslöjande om Leonore – efter bilden!

Prinsessan Leonore har fått många att undra. Nu har prinsessan Madeleine avslöjat sanningen.

Prinsessan Leonore kan sammanfattas med tre ord: spring. I. benen. Det finns otaliga exempel på när prinsessan Madeleines äldsta barn varit så full med sprudlande energi att hon haft svårt att sitta still – trots att situationen kräver det.

Det mest kända, och kanske det allra mest bedårande, exemplet kom under systern Adriennes dop. Ni minns väl?

Leonore

Leonore blev så uttråkad under systern Adriennes dop att hon tog av sig skorna.

“Ofta en mysig stund”

Och vill man ha ytterligare bevis på att Leonore är ett energiknippe, då behöver man bara lyssna på hennes mamma. Så här sa Madeleine i sin vida spridda intervju med Mama.

– Det är flera lärare som säger att de aldrig har träffat ett barn som har så mycket ”free spirit”. Men nu kan jag se att när hon väl sätter sig in i saker så kan hon verkligen sitta länge och väldigt koncentrerat. Hon älskar att måla och pyssla, göra armband och halsband med pärlor. Det blir ofta en mysig stund för jag tycker också det är roligt att måla och pyssla, så det är en härlig mamma-dotter-stund vi har tillsammans, sa Madeleine i Mama-intervjun.

– Hon kan stampa med foten när hon blir arg. Jag var nog också lite så när jag var liten, rätt bestämd av mig, så ja, jag skulle säga Leonore.

 

LÄS OCKSÅ: Så går det om du säger du till Victoria och Madeleine…

“Livlig och sprallig”

Det är alltså fullt sjå hemma hos Madeleine och Chris O’Neill? Tja, faktum är att syskonen är ganska så olika i temperament.

– Leonore är den livliga och spralliga. Nicolas är mycket mer lugn och känslig med ett stort hjärta, en riktig mammas pojke. Det är honom jag får alla kommentarer av! Han kan säga ”Mamma, you look beautiful!”. Adrienne är väldigt enkel, glad, lugn och harmonisk, och bara hänger med, sa Madeleine till Mama.

 

LÄS OCKSÅ: Madeleines oro – efter det fruktansvärda beskedet