Madeleines babylycka – bästa vännen berättar

24 jun, 2022, 19:30 
AvSimon Holm Stålhand

Gud, så härligt!

Annons

Prinsessan Madeleine är på besök i Sverige tillsammans med sin familj. I veckan var de i Ångermanland för att inviga sonens, prins Nicolas park! Där bjöd prinsessan på show och det verkade som att hela familjen hade väldigt roligt!

Och det roliga fortsätter för prinsessan och familjen under Sverigevistelsen. Svensk Damtidning kunde tidigare avslöja att de skulle fira en sedvanlig midsommar tillsammans.

För två veckor sedan var det ytterligare en händelse för Madeleine som skänkte henne glädje.

Filip Engbert och Sofi Fahrman
Filip Engbert och Sofi Fahrman.

Bästa vännens glädje

En av hennes bästa vänner, Sofi Fahrman, 42, har nu fött sitt barn! Det är Sofis och hennes man, techmiljardären Filip Engelbert, 52, första gemensamma barn.

"Små fötter lämnar stora avtryck. För två veckor sedan kom vår kära son. Han valde att överraska sina föräldrar med en tidig entré. Sedan dess har vi fått uppleva svensk sjukvård när den är som bäst. Empatiska, kompetenta och genomgående helt fantastiska läkare/sjuksköterskor/undersköterskor/barnmorskor/läkarstudenter. TACK för att ni finns.Idag firar vi 14 dagar med vårt lejonhjärta och önskar sjukhuspersonalen glad midsommar. Och samtidigt passar jag på att önska er en glad sommar, en sommar då jag kommer lägga all min energi på familjen så jag tror inte att vi kommer ses här inne så mycket. Tills dess, all kärlek från oss", skriver Sofi Fahrman på sin Instagram.

Annons

Det var i december, 2021 som Sofi Fahrman sa ja till sin Filip Engelbert vid altaret när paret gifte sig. Innan det hade de varit ett par i fyra år.

Annons