Madeleines bästa vän säljer våning på Östermalm

prinsessan madeleine natalie werner

En av prinsessan Madeleines allra bästa vänner, Natalie Werner, ska flytta. Hennes exklusiva våning på Östermalm ligger just nu ute till försäljning.

Prinsessan Madeleine och Chris O’Neills vänner, Natalie och Dag Werner, flyttar. Paret lämnar nu den stora våningen på Östermalm för nya äventyr, erfar Svensk Damtidning.

Ett utgångspris på 19 500 000 kronor

Det är en den välrenommerade fastighetsmäklaren Lagerlings som har fått uppdraget att sälja den fantastiska lägenheten på 143 kvadratmeter. Utgångspriset är 19 500 000 kronor och på mäklarbilderna kan man se de stora rummen och den vackra utsikten. Natalie Werner är, precis som Madeleine, intresserad av inredning vilket märks på den sobra stilen och de utvalda designmöblerna. Våningen ligger på en av Stockholms finaste adresser och prinsessan har varit där på många tjejmiddagar genom åren.

dag natalie werner

Madeleines vänner, Natalie och Dag Werner, har bestämt sig för att flytta.

Semestrar mycket med Madeleine

Madeleine och Natalie, eller “Nattis” som vännerna kallar henne, har funnits där för varandra i många år och för bara några månader sedan reste familjen Werner till Miami för att hälsa på Chris och Madeleine. Och känner vi prinsessan rätt följer hon vännens jakt på ett nytt drömboende med stort intresse. Även deras män har fått en nära relationen genom åren. År 2016 semestrade familjerna tillsammans på franska rivieran i samband med Chris 42-årsdag och när prinsessmaken var på sina första Sverigebesök var det Dag som visade honom vad Stockholms nattliv har att erbjuda.

prinsessan madeleine natalie werner

Prinsessan Madeleine var brudtärna när Natalie och Dag Werner gifte sig, år 2011.

Dottern är dessutom jämngammal med Leonore och Natalie är gudmor åt prinsessan Adrienne.

Se bilderna på den exklusiva våningen

lagerlings
lagerlings
lagerlings

Foto: TT