Madeleines beslut för familjen på Solliden – överraskar efter Victoriadagen

prinsessan madeleine

DPPA

Prinsessan Madeleine hade hela tiden en hemlig plan med att åka hem till Sverige.

Slå på ljud

I princip hela kungafamiljen har varit samlade på Solliden i veckan och det var längesen vi fick se så här många glada uppdateringar på dem allesammans.

Madeleine och Chris har ju varit isolerade i Florida den största delen av tiden med pandemin, och kom inte hem till Sverige över huvud taget förra sommaren.

Det tar de däremot igen i år! Madeleine har passat på att få lite kvalitetstid med storasyster Victoria när de gick på konsert tillsammans, utan makar och barn!

Självklart är det också en chans för kungaparet att få ta igen lite förlorad tid med sina tre barnbarn som de får träffa minst, Leonore, Nicolas och Adrienne. Men det är inte bara mormor och morfar som fått spendera härliga sommardagar tillsammans med Madeleine och Chris barn.

De har även bjudit över farmor Eva, som bor i London! Hon har hunnit bli över 80 år gammal och är man dessutom mitt i en pandemi är det betydligt enklare att åka från London till Öland än till Florida. Barnen har såklart saknat sin farmor så det är väl en ypperlig idé att hon får följa med till Solliden när hela släkten ändå ska fira semester där!

LÄS MER: Så lever Madeleine & Chris i Florida – dolda traumat mitt i lyxen

LÄS MER: Chris O'Neills innersta krets – exklusiva klubben

LÄS MER: Här är prinsessan Madeleines innersta krets – vänskapen går i arv