Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines beslut för familjen – splittringen med Chris

01 jan, 2023, 13:00 
Indra Nordemar

Prinsessan Madeleine och maken Chris O'Neill har delade meningar.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Därför trivs inte Chris i Sverige!Brand logo
Därför trivs inte Chris i Sverige!

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill med barnen Leonore, Nicolas och Adrienne har nu varit i Sverige i drygt två veckor.

De kom på söndagen veckan innan drottning Silvias födelsedag, flugna över atlanten från solstaten Florida där de varit bosatta i värmen sedan 2018, som troligen de flesta är bekanta med vid det här laget.

Många vet säkert också att prinsessfamiljen kommer hem till Sverige allt som oftast på somrarna, och även under juletider – om inte en pandemi sätter käppar i hjulet.

Madeleine har ju bott här större delen av sitt liv, men Chris däremot är inte lika Sverige-kär. Och nu har Madeleine tagit ett beslut att stanna på svensk mark.

Prinsessan Madeleines familjebeslut med Chris O'Neill

Ja, prinsessfamiljen har säkerligen njutit av familjetiden här i Sverige, det är ju "få förunnat" för dem.

Annons

De spenderade julafton med Silvia och kungen, dessvärre var kronprinsessan Victoria och prins Carl Philip på vardera annat håll. Men därför har Madeleine också sett till att denna Sverige-vistelse kommer pågå ända in på mitten av januari, i princip.

Madeleine klingade nämligen in 2023 under den svenska fyrverkeri-himlen.

– Prinsessan Madeleine med familj åker tillbaka till Florida veckan efter nyår, sa hovets informationschef Margareta Thorgren, till Svensk Damtidning inför firandet.

Kungafamiljens nyårsafton 2022/2023

Var friade de då? Ja, det är inget som gemene man dessvärre får ta del av.

”De firar privat”, skriver Thorgren till Expressen.

Carl Philip och prinsessan Sofia med deras tre små prinsar befann sig i alla fall i Åre på nyårsafton, vilket vi fick bekräftat då en källa till Svensk Dam sett dem på populära restaurangen Timmerstugan.

Var de andra i kungafamiljen var när 2022 slog över till 2023 är inte säkerställt. Det är som ovan sagt "privat".

Foto: TT

Annons