Madeleines beslut i hemmet – trista beskedet till svenska folket

Madeleines beslut i hemmet – trista beskedet till svenska folket

Foto: TT

Nu har Madeleine bestämt sig. Beslutet i hemmet i Florida är inte kul för det svenska folket.

Prinsessan Madeleine lämnade Sverige 2010 för nya äventyr utomlands, och har sedan dess inte kollat i bakspegeln. Vi ser henne hemma lagom till stora högtider eller den fina svenska sommaren, men annars håller de sig i lyxvillan i Pinecrest.

Men nu har Madeleine fattat ett tydligt beslut borta i Florida, och det hela är minst sagt trist för oss hemma i Sverige.

Expertens dom – Madeleine kommer inte återvända
0:25

Efter reklamen: Expertens dom – Madeleine kommer inte återvända

(0:25)

Slå på ljud

Madeleine utstött från familjeträffarna – verkliga anledningen

Beskedet om prinsessan Madeleines framtid utomlands

New York, London, Stockholm och Miami – ja, Madeleine och Chris har minst sagt flyttat runt efter bröllopet 2013. I soliga Florida trivs familjen bra, och barnen har ju bonat in sig rejält.

De har egna fritidsaktiviteter och Florida-kompisar, och visst blir avståndet till Sverige allt längre bort. Trots att både Nicolas och Adrienne är födda i Sverige, är kopplingarna ganska få idag. Större delen av deras liv har ju spenderats utanför landsgränserna.

Så kommer Madeleine flytta tillbaka hem? Nja, inte om du frågar kungahus-experten Herman Lindqvist.

– Jag tror hon håller sig borta länge till, som det verkar nu. Jag tror hon föredrar att stanna där än så länge, säger han till Svensk Damtidning och fortsätter:

– Nej, jag tror inte det inom överskådlig framtid. Om det inte händer något dramatiskt i deras familjeliv, då kanske hon skulle komma tillbaka.

Prinsessan Madeleine på promenad i London med prinsessan Leonore i barnvagn

Utanför Sverige kan Madeleine vara anonym. Här gick hon på promenad i London med Leonore, som vem som helst!

XPOSURE PHOTOS / TT

Chris markering mot Jonas Bergström – beteendet väcker frågor: ”Ingen respekt”

Madeleines trista besked till svenska folket – syns tydligt

Tråkigt för oss hemma i Sverige såklart, men som tur är finns det sätt att hålla sig à jour med prinsessfamiljen 800 mil bort. Sociala medier! Och under förra året skedde ett skifte, prinsessan Madeleine blev mer aktiv än någonsin.

Hon delade en urgullig bild på barnen för Thanksgiving, vi fick hänga med på pumpajakt, och såklart den årliga Halloween-bilden. Vilken lyx!

Men nu verkar Madeleine ha ändrat sig. Hennes Instagram-konto har ekat tomt sedan den 18:e december, och tystnaden har varit total. Det är såklart väldigt trist för alla hemma i Sverige som vill hålla sig uppdaterade om Madeleine och familjens liv i värmen.

Däremot kan vändningen vara nära. Den 20:e februari fyller Leonore nio år, och väljer Madeleine att hålla traditionen intakt kan vi räkna med en födelsedagsbild!

Foto: TT