Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines beslut med Chris sprids i utlandet – nu är sanningen ute

14 jun, 2023, 15:00 

Bilderna på prinsessan Madeleine och Chris O'Neill uppmärksammas nu i utlandet.

Annons

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill befinner sig i Sverige för att tillbringa lite kvalitetstid med kungafamiljen. Under besöket har de hunnit med att fira nationaldagen och även sin bröllopsdag.

Tillbakablick: Madeleines och Chris totala kärlekslycka efter bröllopet!Brand logo
Tillbakablick: Madeleines och Chris totala kärlekslycka efter bröllopet!

Den 8 juni 2013, alltså för tio år sedan, lovade Madeleine och Chris varandra evig tro och kärlek, något som de sedan dess varit noggranna med att uppmärksamma varje år.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har varit gifta i tio år.

Madeleines privata bilder med Chris

Prinsessan uppmärksammade den stora dagen med att dela med sig av ett gäng privata bilder från det sagolika bröllopet, som så klart betyder väldigt mycket för både Madeleine och Chris.

Annons

”En tillbakablick till några privata stunder som jag värnar om från vårt bröllop, idag för tio år sedan”, skrev Madeleine till det inlägg som bjöd på en nostalgisk kärleksresa.

Madeleines beslut sprids i utlandet

I kommentarsfältet var det många som hyllade Madeleines och Chris privata beslut, men även internationella tidningar valde att skriva om Florida-parets stora bröllopsdag.

”Bilderna som prinsessan Madeleine postade på sin bröllopsdag gav en inblick i den privata mottagningen på Drottningholms slott. De visar hur Christopher håller ett tal, paret delar en kyss och, naturligtvis, slår klackarna i taket på dansgolvet, skriver tidningen People.

Foto: TT

Annons