Madeleines beteende med Chris i Florida väcker frågor – bilderna har nått utlandet

21 jan, 2023, 14:00 

Nu går det inte att blunda för – bilderna sprids på nätet.

Annons

Sol och sommarvärme i Florida, och snöblandat regn och mulet hemma i Sverige. Ja, skillnaderna mellan prinsessan Madeleines tillvaro och resten av kungafamiljens sträcker sig längre än bara klimatet.

När det under fredagskvällen vankades storslagen fest på slottet, hade Madeleine och Chris annat för sig. Nu sprids uppgifterna i utlandet.

Daniel stoppas • Stora förändringen för Sofia • Kungliga bröllopet hotat – 3 kungliga snackisar från vecka 3
Daniel stoppas • Stora förändringen för Sofia • Kungliga bröllopet hotat – 3 kungliga snackisar från vecka 3

Festkvällen på slottet – kungens egna ord

Varje gång det är dags för kunglig fest av det större slaget undrar alla samma sak – kommer prinsessan Madeleine? Visst går det inte att blunda för det faktum att hon befinner sig 800 mil bort, men det händer ju att hon hoppar på planet hit vid speciella tillfällen.

Recept.se Nyhetsbrev

Ett sådant speciellt tillfälle var det också som ägde rum under fredagen. Nu är kungahusets stora år officiellt invigt, med en Sverigemiddag på slottet med extra allt.

Drottning Silvia, kronprinsessan Victoria och prins Daniel ler
Victoria hade säkerligen sett emot denna kväll!

– Det är med stor glädje som drottningen och jag hälsar er alla välkomna till Kungliga slottet och 2023 års Sverigemiddag, sa en stämningsfull kung Carl Gustaf under gårdagen och fortsatte:

Annons

– Jag vet vilka ni är och var ni kommer ifrån – och min familj och jag är väldigt glada över att vi får tillbringa kvällen just med er!

I år firar ju kungen 50 år som regent, och Sverige firar 500 år som nation! Dessutom firas milstolpar på privat håll. Drottning Silvia fyller 80 år och prins Daniel kan se framemot sin 50-årsdag.

Prinsessan Madeleines beteende skapar rubriker utomlands

Den härliga kvällen har nu fått spridning, och uppmärksammas utomlands. Sajten Royal Central passar på att dela bilder på den fina kungafamiljen, och berättar för alla utländska kungafans om kvällen:

"Jubileumsåret för kung Carl XVI Gustaf av Sverige har officiellt börjat, med det första officiella evenemanget kring firandet."

Annons

Men visst kommer många notera att prinsessan Madeleine saknades. Det har den norska sajten Se och Hör snappat upp, som skriver om att hon förblev hemma i Florida med Chris.

"Prinsessan kommer möjligen att sakna sin familj extra i helgen." skriver sajten angående bilderna på kungafamiljen från firandet.

Foto: TT

Annons