Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines beteende mot kungen sticker ut – agerar helt annorlunda

18 sep, 2023, 12:00 

Prinsessan Madeleine håller låg profil – till skillnad från alla andra.

Annons

Jubileumshelgen är över. Kungen har firat 50 år på tronen och bortsett från barnbarnen i USA, har hela kungafamiljen varit på plats för att fira Sveriges erfarne och mångårige statschef.

Se folkfesten! Här går kortegen med kungen och Silvia genom StockholmBrand logo
Se folkfesten! Här går kortegen med kungen och Silvia genom Stockholm

Det bjöds på en jubileumsbankett där alla gäster hade tagit på sig sina finaste kläder och kronprinsessan Victoria höll ett tal som fick både drottning Silvia och prinsessan Madeleine att torka sina tårar.

På lördagen hade Stocholms centrala delar fyllts med folk som ville ta del av kungaparets kortege. Viftande flaggor, vinkande händer och glada tillrop avlöste varandra frenetiskt.

Drottning Silvia och kung Carl Gustaf
Kungen och drottning Silvia åkte kortege genom centrala Stockholm.

Kungafamiljens fina bilder från firandet

På slottets balkong stod kungligheterna och följde festligheterna. Victoria bar prins Alexander i sin famn och pekade med hela handen för att visa var han skulle titta för att få en bra sikt.

Annons

De stod tätt tillsammans, närmast omfamnade varandra, och såg ut att trivas alldeles utmärkt i varandras sällskap, som om de verkligen tog till vara på att vara samlade allihop.

På sociala medier delades bilder och klipp från dagen. På kungahusets Instagram syntes ett bildspel från firandets alla hörn, medan prins Carl Philip och prinsessan Sofia tackade för de fina dagarna.

Kungafamiljen
Kungafamiljen följer kortegen från slottets balkong.
Prins Alexander, prinsessan Sofia, prins Gabriel och prins Carl Philip
Prins Gabriel, prinsessan Sofia, prins Alexander och prins Carl Philip delade med sig av privata bilder från kungens stora firande.
Annons

Madeleines tystnad

Men när de andra delade med sig av bilder på sociala medier, höll prinsessan Madeleine en betydligt lägre profil. Inte nånstans valde hon att uppmärksamma den historiska händelsen.

Faktum är att hon inte synts till på sociala medier på flera månader. Senaste inlägget är från prins Nicolas födelsedag, då hon delade med sig av en bild på födelsedagsbarnet och en personlig hälsning.

Ja, det återstår helt enkelt att se när Madeleine bestämmer sig för att dela med sig av något privat igen – tills dess får vi nöja oss med bilder på henne och Chris O'Neill från kungens stora firande!

Prinsessan Madeleine
Prinsessan Madeleine stack ut med sitt beteende – och valde att inte lägga upp något från firandet.

Foto: TT/Instagram

Annons