Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Sanningen – därför fick Chris O'Neill inget grattis från prinsessan Madeleine

28 jun, 2024, 15:00 
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
TT
Prinsessan Madeleine gjorde något väldigt märkligt på maken Chris O'Neills födelsedag.
Annons

I går var ingen vanlig dag, det var Chris O'Neills födelsedag! Mannen, myten, legenden blev ett halvt sekel, 50 år, gammal. Exakt hur han firade är höljt i dunkel.

Vi på Svensk Dam fick ett visst hum om saken efter att ha pratat med Margareta Thorgren, informationschef på hovet.

– Vi lämnar inte ut exakt resplan, men jag kan säga att han kommer nästa vecka och firar sin födelsedag här i Sverige. Han firar tillsammans med familjen privat, sa Margareta Thorgren.

Därför säger Madeleine ”tihi” i omtalade videonBrand logo
Därför säger Madeleine ”tihi” i omtalade videon

Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwall var väldigt nöjd med nyheten.

– Det här är otroligt glädjande! Vi har alla hoppats på att han skulle välja att ha sitt kalas i Sverige. Ett väldigt roligt besked så här tätt inpå midsommar, sa den gode Johan T.

Annons

Därför fick Chris inget grattis från Madeleine

Men Madeleine då, hur firade hon sin make? Vi får anta att morgonen startade på traditionellt vis, med frukost på sängen och kanske en present. I firandet ingick dock inte det som varit en viktig ingrediens under övriga födelsedagar i familjen.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Inget grattis till stackars Chris...TT

Chris fick nämligen ingen födelsedagshälsning på Madeleines Instagram-konto. Detta brukar hon vara väldigt noga med på prinsessbarnens födelsedagar. De får alltid ett inlägg med några fina ord och en högtidlig gratulation. Men inte Chris.

Hur ska man då tolka detta? Jo, med lite kunskap om Chris och hans personlighet är det inte en alltför svår nöt att knäcka.

Sanningen – så är Chris O'Neill

Chris är nämligen notoriskt kameraskygg och uppskattar verkligen inte uppmärksamhet. Det kan mycket väl vara så att Madeleine försökte få sin älskade make att ställa upp på ett födelsedagsporträtt, men att Chris vägrade.

Det vi vet är att hela kungafamiljen lär hört av sig med privata gratulationer. Chris är trots allt en älskad familjemedlem – "en svärmorsdröm" om vi lånar drottning Silvias formulering.

Annons