Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines comeback i Sverige! Hemliga planerna med Chris och barnen

10 dec, 2021, 09:03 
Ellen Myrgård Lindén
Prinsessan Madeleine

Äntligen får vi se Madeleine igen! Efter en lång höst i Florida kommer prinsessfamiljen hem till Sverige och arbetar i konungens tjänst.

Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 48?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 48?

I mitten av augusti lämnade prinsessan Madeleine Stockholm för att åka tillbaka till Florida. Men snart kommer hon tillbaka! På hovets hemsida står att läsa att prinsessan kommer att möta Skogshögskolans studentkår på slottet den 20 december, för att ta emot julgranar. Ett uppdrag som både Victoria och Carl Philip har haft, tidigare år, men nu blir det alltså Madeleine med familj som kommer att representera konungen under den högtidliga ceremonin.

Prinsessan Madeleine i Sverige igen

– Hela familjen kommer att delta i detta. Barnen också, säger hovets informationschef Margareta Thogren.

Hovet har också berättat att familjen kommer att fira jul i Sverige det här året. Förra året såg ju pandemiläget annorlunda ut och prinsessfamilljen blev kvar i Florida. Men nu väntar alltså traditionsenligt firande med kungafamiljen och Leonore, Nicolas och Adrienne återförenas med sina älskade kusiner på Haga slott och Villa Solbacken. Och allting börjar med att Madeleine får julpynta lägenheten på Hovstallet med en ståtlig julgran!

Foto: TT

Annons