Madeleines dolda barnbesked – nu vet vi sanningen

Madeleines dolda barnbesked – nu vet vi sanningen
Chris har sagt att han kan tänka sig att skaffa fyra barn, medan Madeleine är mer tveksam. Men sedan de skaffade en fyrbent familjemedlem minskar sannolikheten ytterligare.
Annons

Madeleine är den yngsta i barnaskaran men har redan gått om både prins Carl Philip och Victoria när det kommer till antal barn. Victoria verkar helnöjd med sin lilla familj på fyra, medan Chris tidigare har uttryckt en önskan om att hon till och med skulle kunna skaffa ett fjärde barn!

Annons

I en intervju med tidningen Mamma från förra året berättade hon lite om tankarna kring fler barn, och att det var en större omställning än vad hon trodde redan på det tredje.

– Jag håller inte med de som säger att ”Har man två då är det ingen skillnad med en trea”. Det tycker jag inte, utan jag tycker att det är mer att planera, just logistik-mässigt, för att de skiljer sig så mycket i åldrarna, säger hon i intervjun.

Annons

Tvekar inför att skaffa ett fjärde barn

Med den erfarenheten i bagaget är det lätt att tveka inför att utöka med ännu ett till barn. Även om det är Chris som tidigare nämnt just siffran fyra är tanken inte helt obekant för Madeleine.

– Just nu känner jag att jag inte vet hur jag skulle lyckas få till det rent logistikmässigt, för det är rätt mycket som det är, men samtidigt känns det väldigt tråkigt att stänga den dörren. För det är ju så härligt med barn. Men vi får väl se. Just nu är jag väldigt nöjd med tre barn, säger prinsessan Madeleine.

Prinsessan Leonore
Madeleine har fullt upp med de barn hon har!

 

Hon utesluter med andra ord inte att det kan bli ett fjärde, men nu har mer än ett halvår gått sedan intervjun, och det finns inget som tyder på att Madeleine planerar att skaffa ett till barn. Hon nämner till och med ett alternativ hon kan göra om det inte blir ett fjärde.

Annons

– Det kanske blir en hund istället, säger hon med ett skratt i intervjun med Mama.

Nu vet vi att Madeleine har gått och gjort verklighet av den idén. I våras välkomnade familjen i Florida hunden Teddy, och om vi ska gå på Madeleines egna resonemang innebär det sannolikt att det inte blir några fler barn i familjen Bernadotte/O’Neill.

Foto: TT/Instagram

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

6 kommentarer till “Madeleines dolda barnbesked – nu vet vi sanningen”

 1. Minna skriver: 1 augusti, 2020

  En gammal nyhet igen.Varför?Hur länge måste vi läsa dessa gamla artiklar?


 2. Gunn skriver: 2 augusti, 2020

  Lustig formulering om Chris och att han uttrycker att HON, dvs som det skrivits så tycks det åsyftas att kronprinsessan Victoria kan tänka sig att skaffa ett fjärde barn. Ja, korr-läsning och grammatik saknas återigen.


 3. Gilla skriver: 2 augusti, 2020

  Alla skrattar och njuter av underbara Leonore utom Sv.D tidningen enbart kritiserar.


 4. Camilla skriver: 3 augusti, 2020

  “Madeleine är den yngsta i barnaskaran men har redan gått om både prins Carl Philip och Victoria när det kommer till antal barn. ”
  Smaklös kommentar. För det första är det ingen tävling, för det andra tror jag man kan utgå att det i V:s fall inte är självvalt. Att vilja ha många barn och kunna få det är inte samma sak. Till och med som republikan reagerar jag över en sådan vinkling.


  1. Ulla Lundell skriver: 5 augusti, 2020

   Jag håller med Camilla i hennes kommentar.

   Ulla


 5. PernillaA skriver: 3 augusti, 2020

  Camilla bra kommentar


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar