Madeleines dolda barnbesked – nu vet vi sanningen

Chris har sagt att han kan tänka sig att skaffa fyra barn, medan Madeleine är mer tveksam. Men sedan de skaffade en fyrbent familjemedlem minskar sannolikheten ytterligare.

Madeleine är den yngsta i barnaskaran men har redan gått om både prins Carl Philip och Victoria när det kommer till antal barn. Victoria verkar helnöjd med sin lilla familj på fyra, medan Chris tidigare har uttryckt en önskan om att hon till och med skulle kunna skaffa ett fjärde barn!

I en intervju med tidningen Mamma från förra året berättade hon lite om tankarna kring fler barn, och att det var en större omställning än vad hon trodde redan på det tredje.

– Jag håller inte med de som säger att ”Har man två då är det ingen skillnad med en trea”. Det tycker jag inte, utan jag tycker att det är mer att planera, just logistik-mässigt, för att de skiljer sig så mycket i åldrarna, säger hon i intervjun.

Tvekar inför att skaffa ett fjärde barn

Med den erfarenheten i bagaget är det lätt att tveka inför att utöka med ännu ett till barn. Även om det är Chris som tidigare nämnt just siffran fyra är tanken inte helt obekant för Madeleine.

– Just nu känner jag att jag inte vet hur jag skulle lyckas få till det rent logistikmässigt, för det är rätt mycket som det är, men samtidigt känns det väldigt tråkigt att stänga den dörren. För det är ju så härligt med barn. Men vi får väl se. Just nu är jag väldigt nöjd med tre barn, säger prinsessan Madeleine.

Prinsessan Leonore

Madeleine har fullt upp med de barn hon har!

 

Hon utesluter med andra ord inte att det kan bli ett fjärde, men nu har mer än ett halvår gått sedan intervjun, och det finns inget som tyder på att Madeleine planerar att skaffa ett till barn. Hon nämner till och med ett alternativ hon kan göra om det inte blir ett fjärde.

– Det kanske blir en hund istället, säger hon med ett skratt i intervjun med Mama.

Nu vet vi att Madeleine har gått och gjort verklighet av den idén. I våras välkomnade familjen i Florida hunden Teddy, och om vi ska gå på Madeleines egna resonemang innebär det sannolikt att det inte blir några fler barn i familjen Bernadotte/O’Neill.

Foto: TT/Instagram