Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines dyra köpcentrum-outfit – för över 100 000 kronor

26 sep, 2023, 16:00 
Louise Wibergh Lenti
Prinsessan Madeleine

Madeleines stil går inte av för hackor och hon fullständigt strålar på de nya bilderna.

Annons
Här gör Madeleine oväntad comeback – timmar före kungens stora fest!Brand logo
Här gör Madeleine oväntad comeback – timmar före kungens stora fest!

Prinsessan Madeleine har sedan ung ålder varit känd för sin fantastiska klädstil. Gång på gång gör hon stilsäkra val med en personlig touch i såväl galasammanhang som till vardags.

Vid hennes besök i Sverige i samband med firandet av kungen 50 år på tronen fullständigt golvade hon oss med sina looks. Blått, kvinnligt och sagolikt verkade vara ledorden och hon lyckades med bravur!

Prinsessan Madeleine
Som hon strålar, vår vackra modeprinsessa!

Romantik möter kaxigt – om prinsessan själv får välja

Utöver en väldigt romantisk stil med Hollywoodsvall, utsvängd kjol och höga stiletter finns en annan sida av Madeleine. Den tidlösa, exklusiva och avslappnade prinsessan.

Annons

Att vara avslappnat exklusiv är en konstform som Madeleine verkligen behärskar. Nyss syntes hon i en galleria i Florida tillsammans med familjen där hon stack ut trots sin vardagliga look. En tidlöst vacker outfit (med ett oväntat högt pris!).

Hon bär en creme-färgad blus med korta puffiga ärmar och V-ringning som är halvinstoppad i ett par vita raka byxor. Till detta har hon guldiga sandaler med smala band. Den elfenbensvita väskan som hänger lätt över axeln är prydd med kaxiga nitar i guld. På huvudet bär hon ett par läckra solglasögon i pilotmodell med svart glas. Detta toppas av med nätta guldiga smycken och en avslappnad hästsvans. Stilrent, sammanhängande och snyggt!

Madeleine
Romantik möter kaxighet på ett välbalanserat sätt!
Annons

Så mycket kostar looken

Är man modeintresserad hittar man sina favoritmärken och Madeleine är inget undantag. Hon har bland annat fallit för exklusiva Valentino, Zimmermann och Veronica Beard som alla är märken med höga prislappar.

Vad kostar då den avslappnade shoppinglooken?

Den kaxiga elfenbensvita väskan kommer från Valentino och kostar 17 650 kronor.

Den romantiska blusen kan mycket väl vara modellen coralee puff-sleve top från favoriten Veronica Beard och kostar då 3 100 kronor.

Det nätta guldarmbandet ser ut att vara det välbekanta Cartiers Love bracelet som många kungligheter har fastnat för. Utöver Madeleine har även kronprinsessan Victoria, Meghan Markle och danska kronprinsessan Mary ett likadant hemma i smyckeskrinen. I skrivande stund kostar armbandet 92 500 kronor.

Även om gemene man inte har råd att klä sig exakt som vår modeprinsessa kommer hon för alltid vara en inspirerande stilikon!

Foto: TT / Backgrid

Annons