Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines familjebild välte nätet – nu väntar alla med spänning

29 okt, 2023, 09:00 
AvGabriella Hall
Tillsammans med familjen visar Madeleine hur det ska gå till!
Annons

Hösten är här, löven på träden ändrar färg och har börjat falla mot marken. Likaså faller mörkret allt tidigare och snart kommer spökena, vampyrerna och de andra dylikt skräckinjagande varelserna fram, knackar på dörren och säger "Bus eller godis?".

Madeleines och Chris hemliga kodspråkBrand logo
Madeleines och Chris hemliga kodspråk

Ja, tiden är inne för årets läskigaste högtid... Halloween! Medan vissa i Sverige anammat pumporna, spänningen, spindelnäten, utklädningen och resten som kommer med högtiden, ser andra Halloween som hittepå och obegripligt.

Annons

Samtidigt har Halloween ändå slagit igenom som allmänt spridd högtid i Sverige. Men spökandet här har fortfarande ingen chans mot USA. Där blomstrar högtiden långt innan den 31 oktober och amerikanerna frossar i skräcken.

Och hela vägen från Florida brukar vår prinsessa ge oss en inblick i firandet!

Här tar Madeleine med följarna på pumpa-äventyr!

Madeleines rysliga firande

De senaste åren har prinsessan Madeleine önskat oss alla en glad Halloween. Utan tvekan tar hon vara på allt skräckinjagande skoj som högtiden har att bjuda på.

Annons

Sedan flytten från London till USA har Madeleine med familjen delat med sig av sina läskiga utklädnader. Inte ofta lägger hon upp bilder på sig själv och familjen, senast var på Sveriges nationaldag.

Men med högtiden till ära kan vi vänta oss se Madeleine, Chris, Leonore, Nicolas och Adrienne föreställa helt andra personer eller väsen.

Prinsessan Madeleines familjefoto välte nätet

Förra året fick hon nätet att välta efter familjens Halloweenhälsning. Den härligt läskiga bilden mottogs med glädje av Madeleines följare på Instagram.

Nu smyger sig den stora dagen av skräck på och allteftersom stiger spänningen. Vad kommer familjen klä ut sig till i år?

Annons

Det visar sig inom sinom tid!

Men kanske bjuds de på en favorit i repris. För Madeleine, Chris och barnen har ju hunnit beta av en del utklädnader under åren.

Halloween genom åren med Madeleine

2018. Madeleine med familjen har precis flyttat till Florida. Lilla Adrienne var inte äldre än några månader, så söt liten pumpa!

2020. Efter ett år utan Halloweenbild gör prinsessan och barnen comeback!

Annons

2021. En utklädd Chris gör entré och hela familjen hälsar glad Halloween!

Foto: JonasEkströmer/TT, Skärmavbild/Instagram/Princess_madeleine_of_sweden

Annons