Madeleines favorit från bröllopsalbumet – se privata hälsningen!

För sex år sedan uppenbarade sig en av den kungliga historiens vackraste kungliga brudarna. Prinsessan Madeleine i sagolika spetsar. Nu delar hon med sig av en privat bild.

I helgen firade prinsessan Madeleine och hennes Chris O’Neill bröllopsdag. Och lyckan var självklart total eftersom hela hennes familj hann hem för att fira denna speciella dag! Barnen Leonore och Nicolas blev ju så sjuka att de inte lyckades komma hem till nationaldagsfirandet, men dagen efter hade duon frisknat på sig och pappa Chris kunde ta dem över Atlanten i tid för den stora dagen. Paret firade privat tillsammans med familjen, men prinsessan Madeleine gav oss en liten inblick i deras firande. Hon delade en bild, troligtvis en av sina favoriter, från den där dagen. Bilden är tagen när paret står framme vid altaret, Chris glädjetårar hade torkats, och han mådde bra igen efter starten då han höll på att svimma.

Bilden väcker med säkerhet många fina minnen, och till bilden skriver prinsessan Madeleine på engelska: “6 years ago today, we said “yes” to one another! ❤️❤️”.

6 meter långt släp

Och visst minns vi bröllopet. Det var ju den åttonde juni år 2013 som de sa ja till varandra i en kyrka som stod i blom och doftade himmelskt. Madeleines sex meter långa slöja, dekorerad med små apelsinblommor, låg spridd över stengolvet och den elfensbensvita klänning av sidenorganza och chantilly-spets passade henne perfekt!

Gästlistan bestod av närmare 500 gäster med en rad oväntade namn som Idol-personligheterna Anders Bagge och Andreas Carlsson, Escada-arvtagaren Sven Ley och Duran Duran-grundaren John Taylor med fru Gela Taylor.

Adriennes dopdag

Datumet åttonde juni betyder dock mer än bara bröllopsdag i familjen Bernadotte-O’Neill. Även prinsessan Adrienne döptes på samma datum, men fem år senare. En kanondag alltså, fylld av firande i många år framöver.

Foto TT, Instagram