Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines förklaring efter påskbilden: Nicolas ville inte vara med

02 apr, 2024, 06:46 
Prinsessan Madeleine avslöjar varför prins Nicolas inte var med på älskade påskbilden.
Annons
7 saker du inte visste om prinsessan MadeleineBrand logo
7 saker du inte visste om prinsessan Madeleine

Prinsessan Madeleine bor 800 mil från Sverige. Därför är hon extra mån om att bevara de svenska traditionerna och när familjen firar påsk i Florida görs det med svenska inslag.

Det har också blivit en tradition att dela med sig av en härlig påskhälsning från den soliga delstaten – och den traditionen tummade Madeleine inte på i år heller, till allas stora glädje.

Tråkigt nog var det två betydelsefulla familjemedlemmar som saknades på bilden: Chris O'Neill och prins Nicolas. De hade helt enkelt valt att stå över påskhälsningen i år.

Prinsessan Leonore, prinsessan Madeleine och prinsessan Adrienne
Prinsessan Madeleine, prinsessan Leonore och prinsessan Adrienne kom med en underbar påskhälsning från Florida!Instagram

Nicolas ville inte vara med

Det är ingen hemlighet att Chris ogärna syns i det kungliga rampljuset. En gång tackade han nej till sin prinstitel just för att kunna fokusera på sitt eget liv.

Annons

Chris ovilja att dyka upp i offentligheten verkar även ha gått i arv till sonen Nicolas, något som blir tydligt när han nu valt att stå över årets påskhälsning.

Däremot lyckades han inte ducka kameran helt och hållet. Madeleine hade tagit en bild på Chris och Nicolas ryggtavlor, när de vandrade på en strand med armarna om varandra.

”Vissa vill bara umgås i bakgrunden...”, skriver Madeleine.

Chris O'Neill och prins Nicolas
Chris O'Neill och prins Nicolas håller sig gärna i bakgrunden.Instagram
Annons

Madeleines ord om Nicolas

Ja, här får vi verkligen bekräftat att Nicolas verkar vara Chris upp i dagen. Han delar även Chris känsliga sida, vilket Madeleine tidigare berättat om i en intervju med Mama.

– Nicolas är mycket mer lugn och känslig med ett stort hjärta, en riktig mammas pojke. Det är honom jag får alla kommentarer av! Han kan säga "Mamma, you look beautiful!".

Prinsessan Madeleine och prins Nicolas
Prinsessan Madeleine och prins Nicolas.Patrick Trägårdh/TT

Foto: TT/Instagram

Annons