Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines första gudbarn - Patricks tvillingar

08 sep, 2009, 14:15 
Agneta Nisbeth
Annons
Patrick Sommerlath
Madeleine och Carl Philip blir gudföräldrar till Patrick Sommerlaths och Maline Luegos tvillingar.

Kronprinsessan har redan nio stycken.

I helgen var det dags för syskonen, prinsessan Madeleine och prins Carl Philip, att få var sitt.

Vad det handlar om?

Bedårande små gudbarn förstås!


Det blev ett riktigt släktkalas ute vid Drottningholms slott i helgen. Silvias brorson, Patrick Sommerlath, hade bjudit in över 50 gäster när han och hans Maline Luego höll dop för sina tvillingar Chloé och Anais, 1 år gamla.

Kungafamiljen fanns givetvis på plats, finklädda och vid gott mod. Och den här gången fick några av dem också stå framme vid dopfunten. Men det var för ovanlighetens skulle inte Victoria. Kronprinsessan har sedan tidigare nio stycken gudbarn, och i helgen fick även hennes syskon axla en del av ansvaret. Det var nämligen prinsessan Madeleine och prins Carl Philip som blev gudföräldrar till de söta små tvillingarna. Inne i Drottningsholms slottskyrka fick de, traditionsenligt, hålla var sitt dopljus medan de lyssnade på vad prästen sa. Väl på kyrkbacken utbröt ett trevligt kramkalas innan det bar vidare mot den flådiga doplunchen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Johanna Fredriksson

Foto: IBL

Annons