Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines glädje – här visar bästa vännen sin gravidlycka

19 jul, 2019, 11:37 
AvJohanna Lejon
Madeleine och Louise Gottlieb
Om bara veckor blir prinsessan Madeleines bästa väninna, Louise ”Lussan” Thott, mamma för första gången. Se de nya bilderna på hennes gravidlycka.
Annons

Torsdagen den 18 juli begravdes kungafamiljens vän Anki Wallenberg i Dalarö kyrka utanför Stockholm. Drottning Silvia och prinsessan Madeleine fanns på plats för att ta ett sista farväl av Anki, som varit ett stöd för dem båda. Det var nämligen hos Anki, i London, som prinsessan Madeleine och bästa väninnan Louise ”Lussan” Thott, tidigare Gottlieb, bodde när de reste till England efter gymnasiet.

Lussan och Madeleine
Louise Thott och prinsessan Madeleine på Anki Wallenbergs begravning.

Begravningsceremonien i Dalarös vita träkyrka blev känslosam. Som slutlåt spelades Alphavilles Forever Young. Anki Wallenberg var en älskad mamma, farmor och vän. Det var många som befann sig på plats för att säga adjö. Sorgen var stor, tung att bära. Men det fanns också små glimtar av hopp.

Annons

Louise Thott visade upp sin gravidmage

Ett sådant var Louise Thott, som fanns på plats under begravningen tillsammans med föräldrarna Carola och Fredrik Gottlieb. Louise väntar sitt första barn just nu, en nyhet som Svensk Damtidning kunde berätta om tidigare i somras. Pappa till det kommande lilla barnet är Gustav Thott, Louises make sedan ett år tillbaka.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Louise Thott
I höst kommer Louise Thotts första barn.

– De är glada och mycket lyckliga, berättade blivande mormor Carola Gottlieb för Svensk Damtidning då.

Beräknad nedkomst för bebisen är i höst. Och ja, det tycks vara ganska nära, av bilderna att döma.

På Ankis begravning visade Louise Thott upp sin växande babybula. Trots att det var en svår och sorglig dag strålade hon, i sin mönstrade klänning och sina höga klackar.

Annons
Lussan 2019
Om bara några veckor är det dags för nedkomst.

Prinsessan Madeleine vänskap med Lussan

Louise Gottliebs bröllop
Louise Gottlieb, i dag, Thott, på sin bröllopsdag 2018. Prinsessan Madeleine var givetvis tärna.

Prinsessan Madeleine uppges vara överlycklig över Louises kommande lilla baby. När prinsessan Madeleine fick sitt första barn, 2014, var det en självklarhet att det var Louise som skulle vara gudmor till Leonore. Leonore var även brudnäbb så Louise och Gustav Thott gifte sig i Hölö kyrka den 2 juni 2018. Prinsessan Madeleine, i sin tur, var tärna på bröllopet. Vi vågar väl nästan gissa att det blir Madeleine som får äran att bli gudmor till Louises barn?

Annons
Louise ”Lussan” Gottlieb och friherre Gustav Thott lyckligt nygifta.
Louise ”Lussan” Gottlieb och friherre Gustav Thott – lyckligt nygifta.

Prinsessan Madeleine och Louise Thott har varit bästa väninnor i åratal. De är som ler och långhalm och umgås flitigt, just nu lite mindre dock eftersom Louise bor i Stockholm och prinsessan Madeleine i Florida.

Madeleine Lussan
Louise och Madeleine i New York, 2010.

Louise Thott och hennes Gustav har varit ett par i två etapper. Först var de ihop i sju år, därefter följde ett kort uppehåll men 2017 hittade de tillbaka till varandra. Hela parets fascinerande kärlekshistoria kan du läsa här.

I dag bor paret i en flott våning på Östermalm, ett stenkast från Strandvägen.

Lussan Madeleine student
Louise och prinsessan Madeleine på studentdagen 2001.

Foto: TT

Annons