Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines glädje - nära väninnan har fått sitt tredje barn

18 maj, 2017, 15:00 
Ellen Myrgård Lindén
Vilken babylycka!
Annons

Prinsessan Madeleine har två små barn som växer och må bra. Dessutom har hon flera nära vänninor som också njuter av småbarnslivet, om än hemma i Stockholm. En av dem är Ellen Dinkelspiel, född Stendahl, som den 8 maj fick sitt tredje barn tillsammans med maken Jan Dinkelspiel. Paret har sedan tidigare sönerna Alexander, 6 och Nikolai, 3 och nu har de berikats med ännu en son som, enligt Svensk Damtidnings uppgifter, ska heta Philip. Familjen bor på Karlavägen, i hjärtat av Östermalm i Stockholm, och de har även bott i Miami.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Babylyckan är extra efterlängtad eftersom paret inledde året i sorg. I början av januari avled ju Jans pappa, och kungaparets vän Ulf Dinkelspiel, i cancer. Han blev endast 77 år gammal.

Foto: IBL, Stella Pictures

Annons