Madeleines hemliga kärleksspråk med Chris O'Neill

prinsessan madeleine chris o'neill

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill är ett riktigt powercouple! Men få känner till att de använder sig av ett hemligt kärleksspråk!

Efter tio år tillsammans, och sju år som gifta, är Madeleine och Chris ett sammansvetsat superteam som jonglerar småbarnslivet i Florida med kungliga plikter hemma i Sverige. De känner varandra utan och innan och är helt enkelt duktiga på att kommunicera!

Alla kärlekspar använder nog av speciella koder i sin kommunikation. Det kan vara en blick, en gest eller en väl uttänkt suck. Det här gäller även för Madeleine och Chris. Även om deras hemliga kärleksspråk kan ta olika uttryck. När de är ute på restaurang och vill hålla sina samtal privata talar de till exempel tyska! Detta sker främst om de misstänker att det sitter några svenskor vid bordet intill. Prinsessan Madeleine har ju en förmåga att dra till sig uppmärksamhet från utlandsvenskar – och då gäller det att vara smart!

Så kommunicerar Madeleine och Chris

Tyskan ligger både Madeleine och Chris nära till hands. Chris mamma är ju uppvuxen i Tyskland och hans före detta styvfar, Wolfgang Schoeller, är ju som bekant av tysk härkomst. Vi vet dessutom att drottning Silvia talade mycket tyska med kungabarnen när de var små. Madeleine har därför inga problem att gå från ‘goodbye’ till ‘auf wiedersehen’ i en handvändning. 

Det finns faktiskt ytterligare exempel på att Madeleine och Chris kommunicerar på ett alldeles speciellt sätt. När de medverkade i talshowen Skavlan, år 2015, gjorde prinsessan en snabb gest – med handen upp i luften – för att visa Chris att en hårlock trillat ner i ansiktet. Och han förstod vinkeln och föste bort håret direkt!

Foto: TT