Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Madeleines husjakt i Stockholm – där ska familjen bo

09 maj, 2023, 14:08 

Madeleine ska flytta hem till Sverige och går då från hus till lägenhet.

Annons

Prinsessan Madeleine har bott till största delen utomlands i nästan ett decennium nu, men i år tar hon med sig Chris, barnen och hundarna och flyttar hem till Sverige igen!

Madeleine åker hem till Sverige – i förtid!Brand logo
Madeleine åker hem till Sverige – i förtid!

– Det är klart man saknar familj och vänner jättemycket. Barnen frågar nästan varje dag: ”När får vi åka till Sverige?” sa prinsessan Madeleine redan för två år sedan, i SVT:s Året med kungafamiljen.

Men redan nu får Madeleine ett smakprov på Stockholm och Sverige igen. Hon är hemma för att ordna en fest för stiftelsen Childhood tillsammans med sina allra närmsta väninnor.

Den stora vårfesten som prinsessan Madeleine och hennes bästisar Louise Thott, Lovisa de Geer och Katarina von Horn ordnar till drottning Silvias ära: Ett kalas som äger rum på Gröna Lund i Stockholm onsdagen den 10 maj – och som enligt deras egna ord i inbjudan blir det inofficiella startskottet på drottningens 80-årsfirande.

Annons

– Hoppas ni kan komma och fira med oss! Varmt välkommen till en speciell Childhoodkväll på Gröna Lund, skriver kvartetten i inbjudan!

Katarina von Horn, prinsessan leonore och prinsessan madeleine på Childhooddagen 2018.

Madeleines husjakt under Stockholmsbesöket

Men Madeleine gillar att maxa sin tid på svensk mark och passar såklart på att kolla på hus till familjen när hon ändå är hemma, erfar Svensk Damtidning.

Vanligtvis bor ju familjen i våningen vid Hovstallet på Östermalm i Stockholm när de är hemma i Sverige, men frågan är om det kommer kännas rätt när de väl bor här permanent. Barnen är ju vana vid att bo i ett hus med trädgård och pool och Chris och Madeleine vill säkert att de ska få en liknande upplevelse i sitt nya hemland.

Annons