Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines hyllning till farmor Sibylla

10 dec, 2016, 20:25 
AvJohanna Lejon
I kväll valde prinsessan Madeleine att hylla sin farmor, på ett väldigt speciellt sätt. Vi vet hur.
Annons
nobel-retro9

Många brukar påpeka hur lik prinsessan Madeleine är sin farmor, prinsessan Sibylla. Både till utseende och sätt. Madeleine hann aldrig träffa sin farmor, men ikväll valde hon att hylla henne på ett väldigt speciellt vis. Hur? Genom sitt val av smycke. Under Nobelkvällen bar prinsessan Madeleine prinsessan Sibyllas diadem.

Det vackra diademet är gjort av briljanter och utformade som fem blomsterkransar. I vardera krans sitter en diamantkläpp och mellan varje krans sitter en diamantrosett med en blomma.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Madde-Ste

Diademet kom till Sverige med prinsessan Att det kallas Sibyllas diadem beror på att prinsessan var förtjust i det och bar det vid flera tillfällen.

1200

Av: Johanna Lejon.

Foto: Stella Pictures, Ibl.

Annons