Madeleines kval kring Florida med Chris

Madeleines kval med Chris.
Madeleine valde soliga Florida framför Stockholm – var det rätt beslut?
Annons
Prinsessan Madeleine och Chris har flyttat runt en hel del – London, New York, Stockholm. I dag bor paret med sina tre barn i soliga Florida. Men frågan är, hur påverkas familjen av coronakrisen?
Det kan inte vara lätt för Madeleine att vara så långt borta från familjen i dessa tider. Kungen har förlorat flera vänner under tiden som pandemin pågått, och det måste tynga Madeleine, tanken på att även hennes föräldrar är i riskgrupp. Både kungen och drottningen är ju nämligen över 70 år gamla.
Annons
Krisen har påverkat allas vår möjlighet att resa – även Madeleine och Chris får svårt att röra sig som de vill. Förmodligen gör de vad de kan för att stötta varandra där borta. Och vi vet ju att hela kungafamiljen hörs via digitala kanaler – sån tur att teknikens under tillåter det!
Annons

År 2015 var det länge känt att den dåvarande 32-åriga prinsessan Madeleine och Chris O’Neill planerade att lämna USA för att istället bosätta sig i Europa. Många, inte minst familjen, har givetvis hoppats att valet skulle falla på Sverige.

Chris ville inte bo i Sverige

Men då fick Chris bestämma och han ville inte bosätta sig i sin hustrus hemland. Flytten gick istället tillbaka till USA. Det är en internationell familj som numera har satt ned bopålarna i Florida. Engelska är språket som de talar hemma. Inte så märkligt då Chris svensklektioner inte var så långvariga.

Madeleine

– Jag lär mig svenska. Det är svårt, sade han i förlovningsfilmen som vi aldrig glömmer.

Prinsessan Madeleine ser dock till att tala sitt modersmål med barnen prinsessan Leonore, prins Nicolas, och prinsessan Adrienne.

Foto: TT

Annons

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

8 kommentarer till “Madeleines kval kring Florida med Chris”

 1. Anna skriver: 21 maj, 2020

  Kan ni inte sluta skriva om detta nu?! Ämnet är uttjatat för länge sedan. Ni tillför inget nytt, utan säger bara samma sak om och om igen.


 2. Gunilla skriver: 21 maj, 2020

  Vad är detta för trams, inget nytt här väl?


 3. Inabeaglepack.dk skriver: 21 maj, 2020

  Hvordan ved I hvad Madeleine tænker? Og hvordan ved I at Chris ikke vil bo i Sverige?
  Igen en af de artikler der ikke har noget konkret indhold – udover gætterier.


 4. Bettina skriver: 21 maj, 2020

  Om det var rätt beslut eller ej, kan de väl endast själva bedöma, eller?


 5. Ulla Lundell skriver: 21 maj, 2020

  Nya kval och undran, annars var det inget nytt

  Ulla


 6. Daga skriver: 25 maj, 2020

  Försörjd först av fadern med apanage från svenska folket, senare av maken.Har väl aldrig gjort ett enda dagsverke under sina snart fyrtio år.Aldrig sökt ett arbete.Stigit upp i ottan,arbetat till fem, hämtat barn på dagis och skyndat hem för att laga mat och natta ungarna.Tur att Chris varit så förstående och sett till att de haft lite mat på bordet.


  1. Ulla Lundell skriver: 26 maj, 2020

   Du kunde inte säga det bättre Daga. Det är nog vad många har tänkt på även jag.

   Ulla


  2. Helene skriver: 27 maj, 2020

   Daga,

   Ja Daga, Madeleine samt de övriga båda syskonen har blivit försörjd av föräldrarna, sedan av svenska medborgare, exakt som syskonen. –Madeleine gifte sig med en man som kommer från en välbeställd familj. Chris sjäv har genom långa och många studier, sedan arbete, blivit den som är ekonomiskt oberoende. Behövde därför ej kunglig titel. —Victoria gifte sig med en helt vanlig man, som inte behöver dölja sitt förflutna. –Carl Philip gifte sig med en kvinna som tyvärr har en bakgrund som kan beskådas på nätet poserande i “eva”-dräkt.–Dessa båda syskon med respektive, försörjs av oss skattebetalare.—Detta skiljer sig från Madeleine, vars make tjänar egna pengar att försörja sin familj med. Detta bör vi alla gilla!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar