Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines livsförändring med Chris – detaljen i relationen avslöjar: "Kan aldrig vara helt säker"

03 nov, 2022, 16:00 
AvIbraheem Alsalman

Nu vet vi mer om relationen mellan prinsessan Madeleine och maken Chris O'Neill.

Annons
Möt Oreo – Madeleines & Chris nya pälskling!Brand logo
Möt Oreo – Madeleines & Chris nya pälskling!

Prinsessan Madeleine är ute på uppdrag igen.

Hon kommer att åka till Brasilien och där kommer hon även att återförenas med drottning Silvia. Duon har inte sett varandra på länge i och med pandemin.

Men däremot kommer hon inte att få träffa kronprinsessan Victoria – de kommer att gå om varandra. När Madeleine är på plats så kommer Victoria ha hunnit lämna Brasilen och återvänt hem till Sverige.

Prinsessan Madeleine har som sagt fullspäckad program, och hemma i Florida har hon tre barn och maken Chris att ta hand.

Dessutom hunden Teddy!

Och Teddy har som bekant fått en lekkamrat i hunden Oreo.

För det var för drygt en månad sedan som prinsessan Madeleine lade upp en bild på Teddy och Oreo och skrev att de redan kommer bra överens! Underbart att höra.

Att ha två hundar krävs förstås ett stort ansvar och på ett sätt så ändras också livet för hela familjen.

Svensk Damtidning har varit i kontakt med hundcoachen Fredrik Steen. Han syns ofta i TV4:s Nyhetsmorgon och förklarar pedagogiskt. Dessutom brukar han svara utförligt på tittarnas frågor om hundar.

Annons

Madeleines livsförändring med Chris – detaljen i relationen avslöjar: "Kan aldrig vara helt säker"

Steen menar att Oreo kommer behöva extra värme och kärlek med tanke på att han har haft det tufft tidigare.

Madeleine berättade tidigare att Oreo har behandlats illa, och var fastbunden i koppel utomhus under hela dagar och nätter.

– Man kan aldrig vara helt säker på ett djur. Den respekten för hunden måste man som hundägare ha. Men…. Bara för att en hund farit illa tidigare så vill jag inte påstå att risken för aggressivitet eller attacker är större, säger Fredrik och Steen och utvecklar sedan sina tankar:

– Visar inte hunden sådana tendenser idag, då kan man nog säga att den inte har med sig detta i ”bagaget”. Det är lite av en skröna att hundar som farit illa kommer visa mer aggressivitet. Många gånger kan det till och med vara precis tvärtom. Detta med eventuell aggressivitet och otäcka beteenden handlar mycket om hundens medfödda egenskaper och mentalitet.

Med det sagt så kan vi konstatera att familjen verkar vara väldigt kära i Oreo och av allt att döma kommer han att känna sig hemma så småningom.

Annons