Madeleines mardröm efter inbrottet i Florida

prinsessan madeleine drabbad av otäckt inbrott
Det som inte fick hände har hänt. Madeleine och Chris har drabbats av ett otäckt inbrott. Det här är en riktig mardröm för prinsessan, av olika anledningar.
Annons

Att främmande människor tar sig in i ens hus och går igenom privata värdesaker är, för många, ett riktigt skräckscenario. Och för Madeleine och Chris har mardrömmen tyvärr blivit verklighet. I höstas drabbades de av ett inbrott i Florida-villan. En händelse som naturligtivs skakade prinsessan och som, delvis, gjorde att paret bestämde sig för att flytta.

Annons

Madeleine kände sig otrygg i hemmet

Det var i början av februari som hovet bekräftade Svensk Damtidnings uppgifter om att Madeleine och Chris har bytt boende i Florida. De är kvar i samma område men har flyttat till ett annat hus. Många blev förvånade över den plötsliga förändringen eftersom det knappt var två år sedan familjen bosatte sig i Miami.

Annons

“De hann ju knappt bo in sig i det gamla huset”, menade några av våra läsare.

prinsessan madeleine inbrott hus florida
Det blev bara 1,5 år i Florida-villan för Madeleine och Chris.

Men uppgifterna om inbrottet gör att man förstår varför Madeleine och Chris valde att handla så snabbt. Det känns förstås otryggt att bo kvar i ett hus som har blivit besudlat av inbrottstjuvar. Tack och lov så var ju inte familjen hemma när själva inbrottet ägde rum. Men den olustiga känslan av att komma hem och veta att ovälkomna gäster har rotat i ens saker är svår att skaka av sig. Särskilt när man har tre små bar som man vill skydda från allt ont i världen.

– Prinsessan Madeleine kände sig inte trygg i huset, säger en uppgiftslämnare till Svensk Damtidning.

Annons

Det blev bara 1,5 år i huset

När hovet gick ut och berättade att prinsessfamiljen skulle flytta Florida var det kanske inte jättemånga som blev förvånade. Madeleine har alltid trivts otroligt bra i USA och tiden i New York (där hon även träffade Chris) var några av de bästa åren i hennes liv. Kungaparets yngsta dotter har alltid längtat efter äventyr och det vardagliga, kungliga, livet i Stockholm har aldrig varit någonting för henne. Nu har det dock blivit många flyttar på kort tid. När Leonore föddes bodde de i New York, sedan blev det en sväng hem till Stockholm och så vidare till London, Hovstallet igen och så Florida.

Äventyr i all ära men med tre små barn tänkte nog till och med Madeleine att det var färdigflyttat på ett tag. Men så drabbades de av det otäcka inbrottet. Nu hoppas vi att familjen ska trivas i sitt nya hem och att de får lite lugn och ro ett tag.

Foto: TT

Annons

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

7 kommentarer till “Madeleines mardröm efter inbrottet i Florida”

 1. ancibergfeldt skriver: 17 februari, 2020

  Inbrott kan man inte fly ifrån,
  tjuvarna , hittar tyvärr in överallt!

  Jag trodde att Madeline hade
  Väktare.!!


  1. Bea skriver: 19 februari, 2020

   anki, då spelar det ju ingen roll om familjen har “10 väktare” – eller ?


 2. EwaW skriver: 18 februari, 2020

  Det trodde man ju inte skulle hända i gated community som ska vara så säkert.


 3. Eva H. skriver: 18 februari, 2020

  Ursäkta att jag ställer mig lite undrande till inbrottet i höstas. Hur kunde SvD missa detta ? Gated Community ska ju vara säkert med vakter att passera ? Lämna huset av rädsla för nytt inbrott, men bo kvar i samma område ? Det låter inte riktigt genomtänkt. Är orsaken en annan ? Ja, jag är faktiskt nyfiken !


 4. PernillaA skriver: 19 februari, 2020

  Eva tror också att anledningen är en annan vi får avvakta och se


 5. ancibergfeldt skriver: 19 februari, 2020

  Bea; Inbrott är något du inte
  Förstår dig på!!


  1. Karl Von Stjärnstråle skriver: 20 februari, 2020

   Men om du gör det så förklara gärna.😀


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar