Madeleines nya bild på Leonore, Nicolas och Adrienne

prinsessan madeleine leonore nicolas adrienne

Madeleines barn ska inte längre ingå i Det Kungliga Huset och många har undrat vad det här egentligen betyder. Nu gör prinsessan en tydlig markering – för att undvika spekulationer.

Kungens chockbesked, som handlar om att fem av sju barnbarn inte längre ska kallas Kungliga Högheter, har oroat många.”Betyder det här att vi inte kommer att få följa Carl Philips och Madeleines barn genom livet?”, har en del frågat sig.

Prinsessan Madeleine vill undvika spekulationer

Men i helgen gjorde prinsessan Madeleine en tydlig markering som visar på det motsatta. Hon publicerade nämligen en ny, underbar, bild från Florida-hemmet där hon visade upp barnen Leonore, Nicolas och Adrienne. Färgkoordinerade och solkyssta.

Bilden på syskontrion visar att Madeleine fortfarande planerar att ge svenska folket en inblick i prinsessfamiljens vardagsliv. Trots hovets nya bestämmelser har Madeleines barn fortfarande titlarna prins och prinsessa och prinsessan vill därför att människor ska få se dem växa upp.

Att bilden dessutom kommer samma vecka, som den stora presskonferensen, visar på att Madeleine vill lugna alla och undvika spekulationer om att hennes barn inte längre kommer att synas.

Madeleines egna ord om de kungliga förändringarna

Samma dag som hovet höll presskonferens, där rikmarskalk Fredrik Wersäll berättade om de kungliga förändringarna, valde Florida-prinsessan att kommentera den nya rollfördelningen.

“Tidigare idag gick Hovet ut med informationen att Leonore, Nicolas och Adrienne inte längre ska tillhöra Kungl. Huset. Den här förändringen har planerats under lång tid. Chris och jag tycker det är bra att våra barn nu får en större möjlighet att i framtiden forma sina egna liv som privatpersoner.”, skrev hon på sitt Instagram-konto.

Foto: TT, Instagram