Madeleines nya härliga sommarbild från Florida

Madeleine och Chris lägger ut en bild från Florida.

Prinsessan Madeleine bjuder på en sommarbild från Florida.

Äntligen kommer en ny bild från prinsessan Madeleine borta i Florida!

Familjen firar USA:s nationaldag, fjärde juli, eller fourth of July som den kallas på engelska. Och det är en sommarglad skara barn vi ser på bilden. Prinsessan Leonore, 6, skrattar gott åt kameran i sin blåa klänning. Prins Nicolas, 5,  har på sig en tuff tröja med en haj på. Och lillprinsessan Adrienne, 2, visar upp sina fina mörka lockar. Vilken härlig trio!

USA:s nationaldagsfirande har kantats av svåra politiska frågor, då både coronaviruset och en emotionell debatt om institutionell rasism rasar i landet. Presidenten Donald Trump har kritiserats för att han lockat stora folkmassor till en rad firanden av självständighetsdagen, bland annat vid monumentet Mount Rushmore. Men inga av dessa orosmoln skymtar i Madeleines Instagram-inlägg, utan hon nöjer sig med att skriva: “Happy 4th of July!”.

Sommaren blir inte som vanligt för Madeleine

Det verkar inte bli någon vanlig sommar för familjen. De missade det svenska nationaldagsfirandet, och det verkar oklart om de överhuvudtaget kan komma hem till sommaren. Hovets informationschef Margareta Thorgren säger till Expressen:

– Det är som vi sagt tidigare oklart med tanke på coronarestriktionerna i USA. Planeringen var att prinsessfamiljen skulle komma hem till Sverige som de brukar göra på sommaren, säger hovets informationschef Margareta Thorgren.

Som tur är verkar de ju trivas i Florida – åtminstone om man får tyda barnens stora leenden!

Foto: TT